Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Ανοίγει τις πύλες της η winbankdirect

Τη νέα πρωτοποριακή της κίνηση που ονομάζεται winbank direct και που θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 30 Μαϊου, παρουσίασε σήμερα η Τράπεζα Περαιώς. 

Πειραιώς: Ανοίγει τις πύλες της η winbankdirect
Με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων της winbank, της πλέον βραβευμένης υπηρεσίας ηλεκτρονικής τραπεζικής της ελληνικής αγοράς, η Τράπεζα Πειραιώς παρουσίασε τη νέα πρωτοποριακή της κίνηση που ονομάζεται winbank direct και που θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 30 Μαϊου.

Αναλυτικότερα, όπως τονίστηκε σε σημερινή συνέντευξη τύπου, οι συνεχείς διεθνείς βραβεύσεις, οι καινοτόμες υπηρεσίες, η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής, η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών και η κορυφαία ασφάλεια των συναλλαγών, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που έχουν καθιερώσει την winbank ως κορυφαία επιλογή στη συνείδηση και τις προτιμήσεις των χρηστών.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο κ. Σωτήρης Συρμακέζης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, έκανε μια αναδρομή στη γεμάτη καινοτομίες πορεία της winbank την περασμένη δεκαετία. Παρουσιάστηκαν οι λύσεις και υπηρεσίες που έχουν λανσαριστεί και που απευθύνονται τόσο σε πελάτες της Τράπεζας όσο και στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Σχεδόν 150.000 πελάτες επισκέπτονται τη winbank περίπου 12.000.000 φορές ετησίως εκτελώντας online το μεγαλύτερο μέρος των περισσότερων συναλλαγών της Τράπεζας, στοιχεία που δείχνουν την πλήρη ωρίμανση του internet banking. Παράλληλα, όλες οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής παρουσιάζουν σημαντική ωρίμανση καθώς απορροφούν από 40% (πληρωμές πιστωτικών καρτών στα μηχανήματα πληρωμής με μετρητά) έως και 78% (αναλήψεις μετρητών στα ΑΤΜ).

Έγινε επίσης εκτενής αναφορά στην «ομπρέλα» υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής για επιχειρήσεις και αναλύθηκε πώς οι υπηρεσίες αυτές βοηθούν τις επιχειρήσεις να λειτουργήσουν online αυξάνοντας τις πωλήσεις τους αλλά και πώς μπορούν να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα αυξάνοντας τα σημεία είσπραξης, στόχοι ιδιαίτερα σημαντικοί κατά την τρέχουσα συγκυρία.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε επίσης στη σημασία που δίνει η Τράπεζα Πειραιώς στον εν εξελίξει διάλογο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και στον οποίο η winbank ήδη συμμετέχει ενεργά με την υποβολή εκτενών προτάσεων για ηλεκτρονικές πληρωμές στα ΚΕΠ όσο και για το ηλεκτρονικό παράβολο.

Τέλος, παρουσιάστηκε η νέα πρωτοποριακή κίνηση της τράπεζας που ονομάζεται winbank direct και που θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 30 Μαϊου.

Η winbank direct (www.winbankdirect.gr) αποτελεί το πρώτο online κανάλι πώλησης τραπεζικών προϊόντων στην Ελλάδα. Απευθυνόμενη σε όλη την αγορά και όχι μόνο σε πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, η winbank direct θα προσφέρει νέα ευέλικτα τραπεζικά προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για το προφίλ των online χρηστών.

Τα νέα προϊόντα θα διατίθενται αποκλειστικά online από το site της winbank direct και όχι από το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας. Εννοείται πως, για τη διαχείριση των προϊόντων αυτών μετά την online απόκτησή τους, οι πελάτες θα έχουν στη διάθεσή τους τόσο το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας όσο και όλα τα δίκτυα που έχτισε η winbank τα 10 αυτά χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v