Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Ευέλικτα τραπεζικά προϊόντα από Winbank

Το πρώτο online κανάλι πώλησης τραπεζικών προϊόντων στην Ελλάδα ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 30/5. Πρόκειται για την Winbank Direct της Τράπεζας Πειραιώς που θα προσφέρει νέα ευέλικτα τραπεζικά προϊόντα.

Πειραιώς: Ευέλικτα τραπεζικά προϊόντα από Winbank
Το πρώτο online κανάλι πώλησης τραπεζικών προϊόντων στην Ελλάδα ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 30/5.

Πρόκειται για την Winbank Direct της Τράπεζας Πειραιώς που θα προσφέρει νέα ευέλικτα τραπεζικά προϊόντα σε πελάτες της Τράπεζας και όχι μόνο.

Το πρώτο προϊόν της νέας «Τράπεζας» αφορά ένα υπερκαταθετικό προϊόν όπως χαρακτηρίζεται, το οποίο δίνει στους πρώτους 2.000 πελάτες επιτόκιο 5% για προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας έως 12 μηνών.

Ελάχιστο ποσό κατάθεσης δεν προβλέπεται, αλλά αντίθετα προβλέπεται μέγιστο ποσό κατάθεσης 20.000 ευρώ.

Όπως τόνισε στη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας κ. Στ. Λεκκάκος, η Winbank Direct αποτελεί τη μεταφορά της τράπεζας στο computer ή το κινητό του χρήστη, ενώ από την πλευρά του ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Σ. Συρμακέζης, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι προσεχώς η ηλεκτρονική τράπεζα θα διαθέσει και ασφαλιστικά προϊόντα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ηλεκτρονική Τράπεζα εμφανίζει μεγάλη αποδοχή από τους πελάτες της, με τo ποσοστό για την ικανοποίηση για τις υπηρεσίες Internet να φτάνει το 96%, ενώ εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία στις 3 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν 600.000 συναλλαγές μέσω internet, μέσα σε μία ώρα στις 4 Απριλίου εξυπηρετήθηκαν 7.000 πελάτες, ενώ στις 26/2 μέσα σε ένα λεπτό εξυπηρετήθηκαν ηλεκτρονικά 551 πελάτες της τράπεζας.

Η Winbank είναι το μεγαλύτερο κατάστημά μας, δήλωσε ο κ. Συρμακέζης αναφέροντας ότι σήμερα ποσοστό 8-15% των συναλλαγών της τράπεζας γίνονται μέσω internet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v