Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda:Έγκριση του νέου ΔΣ από τη γενική συνέλευση

Στην επικύρωση της εκλογής των μελών του ΔΣ, τις αμοιβές αυτών και την τροποποίηση των όρων του προγράμματος διάθεσης μετοχών προχώρησε σήμερα 20/5 η γενική συνέλευση της Lamda Development με απαρτία 70,7%.

Lamda:Έγκριση του νέου ΔΣ από τη γενική συνέλευση
Στην επικύρωση της εκλογής των μελών του ΔΣ, τις αμοιβές αυτών και την τροποποίηση των όρων του προγράμματος διάθεσης μετοχών, προχώρησε σήμερα 20/5 η γενική συνέλευση της Lamda Development με απαρτία 70,7%.

Η Συνέλευση συζήτησε και έλαβε αποφάσεις μεταξύ άλλων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ως εξής:

Επικύρωση εκλογής Μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και ορισμός ανεξαρτήτων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Αναλυτικά εγκρίθηκε η εκλογή της κας Θεοδώρας Ζερβού και του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και ορίστηκαν από τη Συνέλευση οι κ.κ. Γεώργιος Γεράρδος, Σπυρίδων Θεοδωρόπουλος, Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος και Δημήτριος Παπαλεξόπουλος, ως ανεξάρτητα μέλη.

Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ως ακολούθως:

Για τη χρήση 2009

-Αμοιβές εκτελεστικών μελών Δ.Σ., συνολικού ποσού ευρώ 909.508,95.
-Αμοιβές μελών Δ.Σ. για συμμετοχή σε συνεδριάσεις Δ.Σ., ευρώ 7.000,00 σε κάθε μέλος Δ.Σ.
-Αμοιβές μελών Δ.Σ. για συμμετοχή σε συνεδριάσεις επιτροπών, ευρώ 1.000,00 σε κάθε μέλος των επιτροπών.

Για τη χρήση 2010

-Αμοιβές εκτελεστικών μελών Δ.Σ., συνολικού ποσού μέχρι ευρώ 700.000,00.
-Αμοιβές μελών Δ.Σ. για συμμετοχή σε συνεδριάσεις Δ.Σ., ευρώ 7.000,00 σε κάθε μέλος Δ.Σ.
-Αμοιβές μελών Δ.Σ. για συμμετοχή σε συνεδριάσεις επιτροπών, ευρώ 1.000,00 σε κάθε μέλος των επιτροπών.

Τροποποίηση των όρων του προγράμματος διάθεσης μετοχών που αποφασίστηκε με την από 23.06.2006 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η τροποποίηση των όρων του προγράμματος διάθεσης μετοχών που αποφασίστηκε με την από 23.6.2006 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας, με την οποία είχε εγκριθεί πρόγραμμα διάθεσης μετοχών στο προσωπικό της εταιρείας και των θυγατρικών αυτής για την αγορά μέχρι 1.500.000 μετοχών της εταιρείας, δηλαδή ποσοστού 3,41% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.

Η τροποποίηση αφορά ιδίως στον χρόνο άσκησης των δικαιωμάτων και στην εξειδίκευση του τρόπου ορισμού τιμής. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί στην ενσωμάτωση των αλλαγών αλλά και σε περαιτέρω τροποποιήσεις και συμπληρώσεις του προγράμματος και παρασχέθηκε η δυνατότητα να διαθέσει ίδιες αντί νέες μετοχές στην εκτέλεση του προγράμματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v