Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Διαψεύδει για συζητήσεις πώλησης

Σε κατηγορηματική διάψευση των πληροφοριών περί προχωρημένων συζητήσεων του βασικού μετόχου της κ. Απ. Βακάκη με private equity fund για την πώληση της Jumbo προχώρησε πριν από λίγο η διοίκηση της εισηγμένης.

Jumbo: Διαψεύδει για συζητήσεις πώλησης
Σε κατηγορηματική διάψευση των πληροφοριών περί προχωρημένων συζητήσεων του βασικού μετόχου της κ. Απ. Βακάκη με private equity fund για την πώληση της Jumbo προχώρησε πριν από λίγο η διοίκηση της εισηγμένης, την ίδια όμως στιγμή οι πληροφορίες περί ύπαρξης επαφών επιμένουν.

Με μια σκληρή λεκτικά ανακοίνωση η διοίκηση της εισηγμένης χαρακτηρίζει παραπλανητικό το δημοσίευμα του «www.axia.gr», χαρακτηρίζοντας τις πληροφορίες περί συζητήσεων πώλησης «πέρα για πέρα αναληθείς». Ταυτόχρονα, χρεώνει στόχευση στο δημοσίευμα εξαιτίας της αναφοράς ότι λόγω του προχωρημένου των συζητήσεων έχει σταματήσει η προμήθεια προϊόντων της εταιρίας.

Παρ' όλα αυτά, οι πληροφορίες στην αγορά επιμένουν, καθώς στελέχη της αγοράς αναφέρουν ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την Jumbo από private equity fund του εξωτερικού μέσω Έλληνα αντιπροσώπου και τράπεζας με ισχυρές διασυνδέσεις στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v