Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οικειωθελής μείωση αποδοχών από Σ. Καπράλο

Από 1/6 θα αποδίδω στον «Λογαριασμό αλληλεγγύης για την απόσβεση του δημοσίου χρέους», το 20% των καθαρών αποδοχών μου, προανήγγειλε στην ομιλία του στην ένατη γενική συνέλευση της ΕΧΑΕ στις 19/5, ο Κ. Σπύρος Καπράλος.

Οικειωθελής μείωση αποδοχών από Σ. Καπράλο
Από 1/6 θα αποδίδω στον «Λογαριασμό αλληλεγγύης για την απόσβεση του δημοσίου χρέους» που δημιουργήθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων, το 20% των καθαρών αποδοχών μου, προανήγγειλε στην ομιλία του στην ένατη γενική συνέλευση της ΕΧΑΕ στις 19/5, ο Κ. Σπύρος Καπράλος.

"Ελπίζω η πρωτοβουλία αυτή να βρει και άλλους μιμητές στον ιδιωτικό τομέα", τόνισε. 

Παράλληλα ο κ. Καπράλος σημείωσε στην ομιλία του ότι η τεχνολογική αναβάθμιση του ΧΑ θα επιτρέψει την μετάβαση σε ένα νέο περιβάλλον, στο οποίο, μεταξύ άλλων:

(α) το κόστος συναλλαγών θα μειωθεί,

(β)
ο χρόνος, κυρίως, αλλά και το κόστος ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών όπως και η ενσωμάτωση νέων αγορών και μελών, θα μειωθούν

Η τεχνολογική αναβάθμιση θα προσφέρει ευκαιρίες συνεργασίας διαφόρων μορφών με προηγμένα χρηματιστήρια οι οποίες θα έχουν σαν στόχο την έκθεση της αγοράς μας και των προϊόντων μας σε αυξημένη ρευστότητα, με προφανή οφέλη τόσο για τις εταιρείες μας, όσο και για την ελληνική οικονομία.

* Η ομιλία του Σπ. Καπράλου στη Γενική Συνέλευση της ΕΧΑΕ επισυνάπτεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v