Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα υπηρεσία ”Τουριστικός Οδηγός”

Τη νέα φωνητική υπηρεσία, ”Τουριστικός Οδηγός”, η οποία είναι βασισμένη στα πρωτοποριακά συστήματα αναγνώρισης φωνής και θέσης του χρήστη, παρέχει σε πέντε γλώσσες η Cosmote, Μέγας Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων.

Cosmote: Νέα υπηρεσία ”Τουριστικός Οδηγός”
Τη νέα φωνητική υπηρεσία, ”Τουριστικός Οδηγός”, η οποία είναι βασισμένη στα πρωτοποριακά συστήματα αναγνώρισης φωνής και θέσης του χρήστη, παρέχει σε πέντε γλώσσες η Cosmote, Μέγας Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Τουριστικός Οδηγός είναι διαθέσιμος σε όλους τους πελάτες της Cosmote, συνδρομητές συμβολαίου και πελάτες καρτοκινητής καθώς και σε όλους τους επισκέπτες από το εξωτερικό, εφόσον κάνουν χρήση του δικτύου Cosmote.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η καινούργια υπηρεσία αποτελεί έναν πλήρη τουριστικό οδηγό, μέσω κινητού τηλεφώνου, ο οποίος προσφέρεται στα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Γερμανικά, τα Ιταλικά και τα Ελληνικά.

Πιο συγκεκριμένα, καλώντας απλά στο 1404, και με μοναδικό ”εργαλείο” τη φωνή τους οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε έξι διαφορετικές κατηγορίες τουριστικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, πραγματοποιείται αυτόματη αναγνώριση της θέσης του συνδρομητή με αποτέλεσμα να του παρέχονται πληροφορίες για τα πιο κοντινά του σημεία, αλλά και για άλλες περιοχές, εφόσον το επιθυμεί.

Τονίζεται, πως οι διαθέσιμες κατηγορίες περιεχομένου είναι οι εξής:

* Οδηγός Πόλης: Λεπτομερείς πληροφορίες (τουριστικά αξιοθέατα, παραλίες, εστιατόρια, μέρη διασκέδασης, τοπική αγορά κ.α.) για όλες τις Ολυμπιακές πόλεις αλλά και για την Κέρκυρα, τη Ρόδο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και τη Χαλκιδική.

* Αρχαιολογικοί χώροι και Μουσεία: Εκτενής πληροφόρηση για τους 90 πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

* Πρόγραμμα φεστιβάλ: Το πρόγραμμα των φεστιβάλ Αθηνών (παραστάσεις Ηρωδείου) και Επιδαύρου, καθώς και των Μεγάρων Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

* Δρομολόγια: Τα δρομολόγια των πλοίων και των τρένων, για τους πιο σημαντικούς προορισμούς στην Ελλάδα, καθώς και πληροφορίες για τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο ”Ελευθέριος Βενιζέλος” και για άλλα σημαντικά αεροδρόμια της χώρας.

* Πληροφορίες ταξί και γραφείων ενοικίασης αυτοκινήτων: Για τις πέντε Ολυμπιακές πόλεις καθώς και για την Κέρκυρα, τη Ρόδο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και τη Χαλκιδική.

* Χρήσιμα τηλέφωνα: Τηλέφωνα πρώτης ανάγκης (αστυνομία, τουριστική αστυνομία, πρώτες βοήθειες, πυροσβεστική υπηρεσία) καθώς και η δυνατότητα απ’ ευθείας σύνδεσης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της COSMOTE (customer care) και την υπηρεσία πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου.

Σημειώνεται, πως με τη νέα υπηρεσία Τουριστικός Οδηγός, η Cosmote επιβεβαιώνει το εξελιγμένο τεχνολογικά προφίλ της, καλωσορίζει τους χιλιάδες επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα μας και επισφραγίζει την πάγια βουλήσή της για συνεχή προσφορά ποιοτικών και χρήσιμων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v