Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΑΕ: Νέες επενδύσεις 10 εκατ.ευρώ το 2010

Συνέχεια στις επενδύσεις αναμόρφωσης της λιανικής τους παρουσίας τόσο στο "Ελ. Βενιζέλος" όσο και σε άλλα αεροδρόμια και μεθοριακούς σταθμούς δίνουν τα ΚΑΕ. Παρουσίαση 5 νέων καταστημάτων. 

ΚΑΕ: Νέες επενδύσεις 10 εκατ.ευρώ το 2010
Συνέχεια στις επενδύσεις αναμόρφωσης της λιανικής τους παρουσίας τόσο στο "Ελ. Βενιζέλος" όσο και σε άλλα αεροδρόμια και μεθοριακούς σταθμούς που ελέγχουν δίνουν τα ΚΑΕ, τα οποία αναμένεται να δαπανήσουν περίπου 10 εκατ. ευρώ στη φετινή χρήση γι' αυτόν τον σκοπό.

Σύμφωνα δε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΚΑΕ, κ. Γιώργο Βελέντζα, παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία, η εταιρία, βασιζόμενη στη γενικότερη στρατηγική του ομίλου Folli Follie αποφάσισε να μην αναβάλει αλλά να υλοποιήσει το επενδυτικό σχέδιο 2009 - 2011, εκτιμώντας ότι η περίοδος αυτή θα αποτελέσει ευκαιρία ανασυγκρότησης.

Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε στη δημιουργία νέων καταστημάτων με βάση την επικρατούσα τάση στον κλάδο του ταξιδιωτικού λιανεμπορίου.

Αυτή η τάση, σύμφωνα με τον κ. Βελέντζα προστάζει τα παραδοσιακά Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών να μετατρέπονται σε σύγχρονα εμπορικά κέντρα. Στόχος της εφαρμογής αυτού του μοντέλου είναι η κατασκευή duty free malls που θα καλύπτουν με πιο ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Έτσι, η εταιρία παρουσίασε χθες επίσημα 5 νέα καταστήματα, κάποια εκ των οποίων φέρουν ειδικό concept. Ειδικότερα, δημιούργησε το κατάστημα Αρωμάτων Καλλυντικών που συμπληρώνεται από ειδικό corner με προϊόντα της Folli Follie, το Hellenic Gourmet, το οποίο συγκεντρώνει ελληνικά τυποποιημένα τρόφιμα, το Cava, που περιλαμβάνει οινοπνευματώδη, τσιγάρα αλλά και τυποποιημένα γλυκά και σοκολάτες, το Luxury με προϊόντα διεθνών οίκων (ρολόγια, γιαλιά ηλίου κ.ά.) αλλά και το νέο κατάστημα της φίρμας ένδυσης Juicy Couture, την οποία αντιπροσωπεύει η θυγατρική εταιρία Elmec Sport.

Τέλος, ο όμιλος αναμένεται να υιοθετήσει διάφορες προωθητικές ενέργειες τους επόμενους μήνες αιχμής, όπου η τουριστική κίνηση αυξάνει, σε συνεργασία με τους προμηθευτές και μισθωτές του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v