Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

LAMDA: ”Ενισχύει” την ομάδα της παραολυμπιάδας

Για τους σκοπούς των Special Olympics θα διατεθούν τα έσοδα των παραστάσεων του Μπαλέτου La Scala’ του Μιλάνου, χορηγός των οποίων είναι η Lamda Development.

LAMDA: ”Ενισχύει” την ομάδα της παραολυμπιάδας
Για τους σκοπούς των Special Olympics θα διατεθούν τα έσοδα των παραστάσεων του Μπαλέτου La Scala του Μιλάνου, χορηγός των οποίων είναι η Lamda Development, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, το μπαλέτο εμφανίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας με σκοπό να συνεισφέρει ουσιαστικά στην προσπάθεια συγκέντρωσης πόρων για την υποστήριξη του έργου που διατελούν τα Special Olympics, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για την άρτια προετοιμασία της ελληνικής εθνικής ομάδας Special Olympics και θα συνεισφέρουν στην κάλυψη των εξόδων μεταφοράς και συμμετοχής της Ομάδας στους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics που θα διεξαχθούν το Μάρτιο του 2005 στο Nagano της Ιαπωνίας.

Η χορηγία της εκδήλωσης, τονίζεται στην ανακοίνωση, δηλώνει τη σταθερή δέσμευση της Lamda Development να στηρίζει σημαντικά γεγονότα που προάγουν το Ολυμπιακό ιδεώδες, ιδιαιτέρως δε, όταν αναδεικνύουν την ανθρώπινη προσπάθεια πού ξεπερνά με επιτυχία τη διαφορετικότητα και υπερνικά τα φυσικά της όρια.

Η πρωτοβουλία αυτή της εταιρίας εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που έχει υιοθετήσει η εταιρεία και το οποίο περιλαμβάνει σειρά δραστηριοτήτων με έμφαση στην κοινωνική πρόνοια, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση των νέων και την ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v