Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Neurosoft: Εξαγορά του 70% της ΚΕΣΤΡΕΛ

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Neurosoft ήταν η εξαγορά του 70% των μετοχών της ΚΕΣΤΡΕΛ Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε., έναντι 700.000 ευρώ.

Neurosoft:  Εξαγορά του 70% της ΚΕΣΤΡΕΛ
Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Neurosoft, της ελληνικής εταιρίας πληροφορικής που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο ΑΙΜ του Μιλάνου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην έδρα της, στην Αθήνα.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν ήταν η εξαγορά του 70% των μετοχών της ΚΕΣΤΡΕΛ Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε., έναντι 700.000 ευρώ, και η παροχή αδείας στη διοίκηση της εξαγορασθείσας εταιρίας να διερευνήσει τις πιθανότητες εισαγωγής της στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α.) του Χ.Α.

Η γενική συνέλευση επίσης εξέλεξε δύο μέλη στο Δ.Σ. της εταιρίας, τους κ. Δημ.Παζαΐτη και Ανδρέα Θεοδώρου, αντιπρόεδρο του μετόχου Lottomatica, και επικύρωσε τα πεπραγμένα και αποτελέσματα του 2009. Να σημειωθεί ότι η ΟΠΑΠ μετέχει στο κεφάλαιο της εταιρίας με ποσοστό 30%, ενώ η ιταλική Lottomatica με 14%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v