Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ακης: Παράταση για ΕΛΠΕ... ελέω Πάσχα

Τουλάχιστον ως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου παρατείνεται η αξιολόγηση της προσφοράς Lukoil - Λάτση για τα ΕΛΠΕ, σύμφωνα με τον κ. Τσοχατζόπουλο. Η καθυστήρηση αποδόθηκε στις γιορτές του Πάσχα.

Ακης: Παράταση για ΕΛΠΕ... ελέω Πάσχα
Παρατείνεται ως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, τουλάχιστον, η ολοκλήρωση της αξιολόγησης της προσφοράς της Lukoil και του ομίλου Λάτση για την εξαγορά του 23% των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ).

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Α. Τσοχατζόπουλος, ερωτηθείς για το πότε θα υπάρξει το αποτέλεσμα της αξιολόγησης, που αναμενόταν από τις 24 Απριλίου. Ο Α. Τσοχατζόπουλος απέδωσε την καθυστέρηση στις ... γιορτές του Πάσχα, ωστόσο, είναι κοινό μυστικό, ότι η τεχνική προσφορά της Lukoil και του Ομίλου Λάτση, περιέχει στοιχεία, που προβληματίζουν τους συμβούλους.

Μάλιστα για τα στοιχεία αυτά, οι σύμβουλοι ιδιωτικοποίησης (Εθνική, ΕΤΕΒΑ, UBS Warburg), έχουν ζητήσει από την υποψήφια αγοράστρια κοινοπραξία διευκρινήσεις, οι οποίες θα καθυστερήσουν την αξιολόγηση της προσφοράς και την εξέλιξη του διαγωνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v