Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα υπηρεσία ”πρωτοσέλιδα” από την ΟΤΕnet

Τα ”Πρωτοσέλιδα” των ελληνικών και κάποιων ξένων εφημερίδων είναι η νέα υπηρεσία περιεχομένου που προσφέρει η ΟΤΕnet στον τομέα της Διαδικτυακής καθημερινής ενημέρωσης για τους επισκέπτες του portal της.

Νέα υπηρεσία ”πρωτοσέλιδα” από την ΟΤΕnet
Τα ”Πρωτοσέλιδα” των ελληνικών και κάποιων ξένων εφημερίδων είναι η νέα υπηρεσία περιεχομένου που προσφέρει η ΟΤΕnet στον τομέα της Διαδικτυακής καθημερινής ενημέρωσης για τους επισκέπτες του portal της (www.otenet.gr).

Παράλληλα η εταιρία, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση, ότι εμπλουτίζει την κατηγορία ”Παιχνίδια”, προσθέτοντας νέο, ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Οι επισκέπτες του http://www.otenet.gr/ μπορούν να ανατρέξουν στη κατηγορία ”Πρωτοσέλιδα” από το κεντρικό μενού, όπου υπάρχουν οι κυριότερες κατηγορίες του ημερήσιου τύπου (πρωινές, απογευματινές, πολιτικές κ.α.), καθώς και εργαλείο αναζήτησης των εφημερίδων των προηγούμενων ημερών. Το περιεχόμενο προσφέρεται στους χρήστες σε συνεργασία με την ΚΑΠΑΤΕΛ.

Επίσης στην κατηγορία ”Παιχνίδια”, η OTEnet σε συνεργασία με το δικτυακό περιοδικό Mensa, προσφέρει στους χρήστες του portal της τη δυνατότητα να μετρήσουν την ευφυΐα τους μέσα από ένα πρωτότυπο και ευχάριστο τεστ ευφυΐας!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v