Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Στις 26 Αυγούστου τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου

Στις 26 Αυγούστου 2004 θα ανακοινώσει ο ΟΤΕ τα αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης. Εξάλλου, πετυχημένη υπήρξε η παρουσία του δορυφόρου HELLAS SAT-2 στις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

ΟΤΕ: Στις 26 Αυγούστου τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου
Στις 26 Αυγούστου 2004 θα ανακοινώσει ο ΟΤΕ τα αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Οργανισμού.

Εξάλλου, ο Ελληνοκυπριακός Δορυφόρος HELLAS SAT-2 αναδείχθηκε σε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που διεξήχθη στη Πορτογαλία από 12 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η κυριαρχία του δορυφόρου στις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων ήταν ολοκληρωτική και καταδεικνύεται τόσο από την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο ισχυρό σήμα και τις υπηρεσίες του μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί και διεθνείς ειδησιογραφικοί οργανισμοί όπως οι ITV Sport, BBC, APTN Reuters (Αγγλία), France 2, France 3 (Γαλλία), BNT, BTV, RING TV (Βουλγαρία), N24, ARD, RTL (Γερμανία), SVT (Σουηδία), NRK (Νορβηγία), SRG (Βέλγιο), ORF (Αυστρία), Nippon TV (Ιαπωνία), ANT1 (Ρουμανία) Channel-1 (Ρωσία), ΕΤ3, Alpha, MEGA Alter, ANT1, Supersport (Ελλάδα), όσο και από τις 800 ώρες συνολικών ζωντανών και μαγνητοσκοπημένων μεταδόσεων που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Για τις μεταδόσεις χρησιμοποιήθηκαν μεταφερόμενοι δορυφορικοί σταθμοί εκπομπής από τις εταιρείες Globecast (Γαλλία), ΒΤ (Αγγλία), TV1 (Βουλγαρία) και ΙΝΑ, ENG Services (Ελλάδα).

Τέλος, σημειώνεται ότι η πετυχημένη παρουσία του δορυφόρου στις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τα θετικά σχόλια που απέσπασε από το σύνολο των πελατών μας ήταν ένα ακόμη θετικό μήνυμα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας όπου ο ΗELLAS SAT θα ανταποκριθεί πλήρως με τις υψηλές του υπηρεσίες και στις ανάγκες των δορυφορικών μεταδόσεων των αγώνων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v