Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέοι Γενικοί Διευθυντές στην ΟΠΑΠ

Η ΟΠΑΠ, ανακοινώνει ότι, το Δ.Σ. αποφάσισε την τοποθέτηση του κ. Στέλιου Χειλαδάκη στη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής και του κ. Βενετσάνου Ρογκάκου στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης.

Δύο νέοι Γενικοί Διευθυντές στην ΟΠΑΠ
Η ΟΠΑΠ, ανακοινώνει ότι, το Δ.Σ. αποφάσισε την τοποθέτηση του κ. Στέλιου Χειλαδάκη στη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής και του κ. Βενετσάνου Ρογκάκου στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης.

Στη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής, που συστάθηκε μετά τη διάσπαση της Γενικής Διεύθυνσης Λειτουργιών σε δύο Γενικές Διευθύνσεις, ήτοι τη Γενική Διεύθυνση Παιχνιδιών και τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής τοποθετείται με ημερομηνία έναρξης άσκησης των καθηκόντων του την 30-04-2010 ο κ. Στέλιος Χειλαδάκης.

Ο κ. Στέλιος Χειλαδάκης ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 στις ΗΠΑ, εργαζόμενος στην Arthur Andersen & Co Sc. Από το 1993 που επέστρεψε στην Ελλάδα μέχρι και το 2003 εργάστηκε στην εταιρία Accenture ως Ανώτερος Διευθυντής, υλοποιώντας μεγάλα έργα Τεχνολογίας και Στρατηγικής για Τράπεζες, Ασφαλιστικές εταιρίες και Οργανισμούς του Δημοσίου. Από το 2003 έως και τα τέλη του 2007 εργάστηκε ώς Διευθύνων Σύμβουλος στην EFG e-Solutions Α.Ε., θυγατρική εταιρία της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias ενώ από τα τέλη του 2007 έως τις αρχές του 2010 διετέλεσε International CIO στην Τράπεζα Πειραιώς. Ο κ. Χειλαδάκης έχει σπουδάσει Μαθηματικά και Επιστήμη Υπολογιστών στο University of Illinois at Chicago καθώς και MBA στο Loyola University of Chicago.

Στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης τοποθετείται με ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων του την 03-05-2010 ο κ. Βενετσάνος Ρογκάκος.

Ο κ. Ρογκάκος έχει σπουδάσει Λογιστική και Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 εργαζόμενος στην KPMG ως δόκιμος ελεγκτής. Το 1993 και μέχρι το τέλος του 1997 εργάστηκε στην εταιρία Σ.Η.Α Μεταξά, σε διάφορες θέσεις των οικονομικών υπηρεσιών. Από το 1998 έως το 2000, εργάστηκε ως περιφεριακός Οικονομικός Διευθυντής στην εταιρεία PILLSBURY με χώρο ευθύνης την Ελλάδα, τη Μέση Ανατολή και τη Β. Αφρική. Από το 2001 και μέχρι το τέλος του 2009 εργάστηκε στον όμιλο Eurobank, ως οικονομικός διευθυντής της OPEN24, αλλά και ως μέλος της ομάδας ανάπτυξης της Τράπεζας στη Νέα Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v