Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Συνεργασία και με Μοχλό στη Ρουμανία

Μνημόνιο συνεργασίας με τη Lamda Development για την ανέγερση οικιστικού συγκροτήματος στη Ρουμανία υπέγραψε μετά την Τεχνική Ολυμπιακή και η Μοχλός. Σημειώνεται, ότι Μοχλός και Τεχνική Ολυμπιακή έχουν προεπιλεγεί ως ανάδοχοι για την κατασκευή οδικών αρτηριών στη Ρουμανία.

Lamda: Συνεργασία και με Μοχλό στη Ρουμανία
Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τη Lamda Development, προχώρησε μετά την Τεχνική Ολυμπιακή και η Μοχλός, για την από κοινού δραστηριοποίηση στην εκμετάλλευση επενδυτικού προγράμματος οικιστικής ανάπτυξης στη Ρουμανία.

Για την εφαρμογή της παραπάνω συνεργασίας, προβλέπεται η σύσταση εταιρίας με την επωνυμία Lamda – Olympic, με στόχο την έναρξη των εργασιών της μέσα στον επόμενο μήνα.

Υπενθυμίζεται, ότι το εν λόγω οικιστικό πρόγραμμα είναι ύψους 22 εκατ. ευρώ και αφορά στην ανέγερση οικιστικού συγκροτήματος 95 πολυτελών κατοικιών σε οικόπεδο που κατέχει η εταιρία Eurorom Constructii, θυγατρική της Μοχλός στη Ρουμανία.

Σημειώνεται τέλος, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, ότι η Τεχνική Ολυμπιακή και η Μοχλός έχουν προεπιλεγεί ως ανάδοχοι για την κατασκευή μεγάλων οδικών αρτηριών στη Ρουμανία, η χρηματοδότηση των οποίων έχει εξασφαλιστεί από Ιαπωνικές τράπεζες και από την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων, κατά περίπτωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v