Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χωρίς live betting ο ΟΠΑΠ στο Μουντιάλ-"Ημερησία"

Δεν θα παίξει live betting ο ΟΠΑΠ στο Μουντιάλ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της "Ημερησίας" η διοίκηση της εταιρείας θεωρεί ότι "δεν διαθέτει ικανά στελέχη για να αναλάβουν τη διαχείριση κινδύνου στο ζωντανό στοιχηματισμό".

Χωρίς live betting ο ΟΠΑΠ στο Μουντιάλ-Ημερησία
Δεν θα παίξει live betting ο ΟΠΑΠ στο Μουντιάλ, αποφάσισε η διοίκηση της εταιρείας, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες θεωρεί ότι «δεν διαθέτει ικανά στελέχη για να αναλάβουν τη διαχείριση κινδύνου στο ζωντανό στοιχηματισμό», γράφει η «Ημερησία».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, η διαχείριση κινδύνου στο live-betting είναι πιο απαιτητική και τα περιθώρια κερδοφορίας μικρά και προϋποθέτει στενή παρακολούθηση του στοιχηματισμού και αξιόπιστη διαχείριση κινδύνου.

Για τον σκοπό αυτό η ΟΠΑΠ εδώ και ένα χρόνο έχει προμηθευτεί το σύστημα Bolt από τη Neurosoft με στόχο την παρακολούθηση του στοιχηματισμού, ώστε να έχει πρόσβαση άμεσα στις ασφαλέστερες επιλογές.

Σύμφωνα με την «Ημερησία», το σύστημα Bolt αν και έχει επανειλημμένα δοκιμαστεί δεν έχει ενεργοποιηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κυριότερος λόγος της αδυναμίας αξιοποίησής του είναι η μη τροφοδότηση με δεδομένα από την Intralot, στην οποία βασίζεται η παρακολούθηση στοιχηματισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v