Συνεδριάζει αύριο η Ειδική Επιτροπή για Cabotage

Αρχίζουν αύριο Πέμπτη 29.04.2010, ώρα 11.00 οι συνεδριάσεις της Ειδικής Επιτροπής για το Cabotage (καμποτάζ), με πρόσκληση για ακρόαση των Πανελλήνιων Κλαδικών Ενώσεων Τουριστικών Επιχειρήσεων μελών του ΣΕΤΕ.

Συνεδριάζει αύριο η Ειδική Επιτροπή για Cabotage
Αρχίζουν αύριο Πέμπτη 29.04.2010, ώρα 11.00 οι συνεδριάσεις της Ειδικής Επιτροπής για το Cabotage (καμποτάζ), με πρόσκληση για ακρόαση των Πανελλήνιων Κλαδικών Ενώσεων Τουριστικών Επιχειρήσεων μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Οι συνεδριάσεις της Επιτροπής, υπό την προεδρία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΠ Α.Ε. και πρώην Υπουργού Ναυτιλίας κ. Γιώργου Ανωμερίτη, θα διεξάγονται στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη).

Στις συνεδριάσεις της Επιτροπής έχουν ήδη κληθεί τα επιμελητήρια και οι Επαγγελματικές Ενώσεις του Πειραιά και της Ναυτιλίας, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι ακροάσεις με τους φορείς της ναυτεργασίας (ΠΝΟ) και του Τουρισμού (ΕΟΤ).

Στην Ειδική Επιτροπή Cabotage εκτός από τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Ανωμερίτη, συμμετέχουν ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Ηλίας Κικίλιας, ο ειδικός σύμβουλος του ΥΠΟΙΑΝ κ. Άγγελος Ζησιμόπουλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής θαλάσσιου τουρισμού αντιναύαρχος Π.Ν. κ. Γιώργος Ροΐδης, οι Διευθυντές Ναυτικής Εργασίας και Θαλάσσιων Συγκοινωνιών Πλοίαρχοι Λ.Σ. κ.κ. Μπουμπόπουλος Γιώργος και Χονδρονάσιος Αθανάσιος, ο δικηγόρος κ. Μαρούλης Αυγουστίνος και ο κ. Βορλόου Αντώνης οικονομολόγος, υπάλληλος της Μονάδος Οργάνωσης Διαχείρισης ( ΜΟΔ ) για θέματα ΕΣΠΑ.

Η Ειδική Επιτροπή θα υποβάλλει το πόρισμα της στη Επιτροπή Θαλάσσιου Τουρισμού του ΥΠΟΙΑΝ στις 15 Μαΐου 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v