Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Elmec: Προσαρτά και το σήμα Ermenegildo Zegna

Επαφές για τη δημιουργία αποκλειστικής μπουτίκ του οίκου ανδρικής ένδυσης Ermenegildo Zegna, πραγματοποιεί σύμφωνα με πληροφορίες η Elmec Sport, επεκτείνοντας τη δραστηριότητα του στον τομέα της ανδρικής ένδυσης.

Elmec: Προσαρτά και το σήμα Ermenegildo Zegna
Επαφές για τη δημιουργία αποκλειστικής μπουτίκ του οίκου ανδρικής ένδυσης Ermenegildo Zegna, πραγματοποιεί σύμφωνα με πληροφορίες ο όμιλος Elmec Sport, επεκτείνοντας τη δραστηριότητα του στον τομέα της ακριβής ανδρικής ένδυσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο όμιλος Elmec Sport έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον ιταλικό πολυεθνικό όμιλο για τη δημιουργία προβεβλημένου καταστήματος υπό τη διαχείριση του, και για αυτό το λόγο έχει μισθώσει ακίνητο επί της οδού Βουκουρεστίου, μεταφέροντας τη «βιτρίνα» του οίκου από την οδό Σκουφά στην περιοχή αιχμής του ιστορικού τριγώνου.

Πάντως, δεν διευκρινίζεται αν αυτή η καταρχήν συνεργασία θα συνοδευτεί με συμβόλαιο αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του οίκου στην Ελλάδα και τις γειτονικές αγορές από την εισηγμένη Elmec Sport, καθώς και αν συμπεριλαμβάνει προώθηση του οίκου στα πολυκαταστήματα που διαχειρίζεται η Elmec Sport.

Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος ο ιταλικός όμιλος Zegna, εκπροσωπούνταν στην ελληνική αγορά από τον όμιλο Καρούζο, ο οποίος διατηρούσε ομώνυμο μονοθεματικό κατάστημα επί της οδού Σκουφά, του οποίου αποφάσισε τη διακοπή λειτουργίας, και το οποίο πρόκειται να αξιοποιήσει στο μέλλον με άλλα επώνυμα brands εισαγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι παρά την πτωτική ζήτηση και τις δυσοίωνες προβλέψεις όσον αφορά την εγχώρια κατανάλωση, η στρατηγική του ομίλου Elmec Sport επικεντρώνεται στην κατάκτηση μεγαλύτερων μεριδίων αγοράς, μέσω προσάρτησης και ανάπτυξης νέων επώνυμων σημάτων. Ετσι, μετά τις αντιπροσωπείες των Juicy Couture, Ugg και Samsonite, ο όμιλος συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφές για τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v