Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Τουρκία και Κροατία οι επόμενοι στόχοι

Στην αγορά της Τουρκίας και της Κροατίας σκοπεύει να επεκταθεί η Eurobank Ergasias, όπως ανέφερε ο επικεφαλής των διεθνών δραστηριοτήτων του ομίλου κ. Watson, ο οποίος συμπλήρωσε πως όσον αφορά στην υπάρχουσα παρουσία του ομίλου στη ΝΑ Ευρώπη θα συνεχιστεί με νέα προϊόντα και ανάπτυξη δικτύου.

Eurobank: Τουρκία και Κροατία οι επόμενοι στόχοι
Την αγορά της Τουρκίας και της Κροατίας εξετάζει η Eurobank Ergasias, όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια παρουσίασης στη Θεσσαλονίκη ο επικεφαλής των διεθνών δραστηριοτήτων του ομίλου κ. Watson, αναφέρει η Marfin Analysis στο πρωινό της report με ημερομηνία 5 Ιουλίου 2004.

Ειδικότερα, η Marfin σημειώνει πως, σύμφωνα με τον κ. Watson, ο όμιλος εξετάζει τις προαναφερθείσες αγορές, χωρίς ωστόσο να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη σχεδιαζόμενη επέκταση.

Επίσης, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως όσον αφορά στην υπάρχουσα παρουσία του ομίλου στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης (Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Μαυροβούνιο), ο κ. Watson ανέφερε ότι θα συνεχιστεί η ανάπτυξη σε επίπεδο προώθησης νέων προϊόντων και δικτύου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v