Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Στις 4/5 η Γ.Σ. - Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Την 4η Μαΐου 2010 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΥΔΑΠ, προκειμένου να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, την εκλογή εννέα μελών του διοικητικού συμβουλίου. Παρουσίαση σε θεσμικούς επενδυτές.

ΕΥΔΑΠ: Στις 4/5 η Γ.Σ. - Παρουσίαση στην ΕΘΕ
Την 4η Μαΐου 2010 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΥΔΑΠ, προκειμένου να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, την εκλογή εννέα μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΕΥΔΑΠ, στην επικείμενη γενική συνέλευση αναμένεται να εγκρίνει τη διανομή μερίσματος 0,02 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2009.

Εξάλλου, σημειώνεται από την εταιρία, ότι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Απριλίου 2010 σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, εταιρική παρουσίαση της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. σε θεσμικούς επενδυτές και σε εκπροσώπους των χρηματιστηριακών εταιρειών.

Στην παρουσίαση, στην οποία η ΕΥΔΑΠ εκπροσωπήθηκε από ανώτερα στελέχη της Εταιρίας, αναλύθηκαν θέματα που αφορούν το σύνολο της εταιρικής λειτουργίας, τα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας για το οικονομικό έτος 2009, ενώ έγινε περιγραφή των υποδομών και των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ και παρουσιάσθηκαν αριθμητικά δεδομένα για τη λειτουργία και τις προοπτικές της.

Πιο συγκεκριμένα, στην ενότητα της παρουσίασης των οικονομικών στοιχείων, αναλύθηκαν οι δείκτες απόδοσης της ΕΥΔΑΠ, τα λειτουργικά της έξοδα, καθώς και βασικά στοιχεία του ισολογισμού, των ταμειακών ροών και των χρηματοοικονομικών δεικτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v