Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Πραγματοποιεί σεμινάρια για την ασφάλεια

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων με τίτλο «Βελτίωση Συνθηκών Υγιεινής και Ασφάλειας Υπεύθυνων Εργολαβικών Συνεργείων και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου από την Τιτάν.

Τιτάν: Πραγματοποιεί σεμινάρια για την ασφάλεια
Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων με τίτλο «Βελτίωση Συνθηκών Υγιεινής και Ασφάλειας Υπεύθυνων Εργολαβικών Συνεργείων και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου από την Τιτάν, με τη σύμπραξη και άλλων εταιριών της περιοχής του Ασπροπύργου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σημειώνονται στην Ελλάδα χιλιάδες εργατικά ατυχήματα κάθε χρόνο. Για τον λόγο αυτόν, στη Συνάντηση Ενδιαφερομένων Μερών που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΤΙΤΑΝΑ στο Εργοστάσιο Καμαρίου την 1η Μαρτίου 2010, με την συμμετοχή των Δήμων Θριασίου και εταιριών όπως η Χαλυβουργική, τα ΕΛΠΕ, η ΔΕΣΦΑ και η POLYECO, αποφασίσθηκε άμεση συλλογική δράση για τη μεταλαμπάδευση των εμπειριών και γνώσεων Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας στους εργολάβους τους.

Έτσι πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου 2010 στην Ελευσίνα ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων με τίτλο «Βελτίωση Συνθηκών Υγιεινής και Ασφάλειας Υπεύθυνων Εργολαβικών Συνεργείων και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Ο πρώτος αυτός κύκλος είχε διάρκεια 9 ωρών και συντονίσθηκε από κοινού μεταξύ στελεχών των εταιριών Τιτάν, ΕΛΠΕ και Χαλυβουργικής, με στόχο την ευαισθητοποίηση των υπευθύνων των εργολαβικών συνεργείων σε θέματα Ασφαλούς Εργασίας.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 30 άτομα, επικεφαλής εργολαβικών συνεργείων και υπεύθυνοι τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ελευσίνας.

Όπως επισημαίνεται, θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες ενημερώσεις ώστε να ενημερωθούν και άλλες ομάδες εργολάβων και δημοτικών τεχνικών υπηρεσιών.

Στο ίδιο πλαίσιο, ένα ακόμα τετραήμερο σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα, με θέμα «Βελτίωση Συνθηκών Υγιεινής και Ασφάλειας προσωπικού αποκομιδής απορριμμάτων των Δήμων». Τον συντονισμό και το κόστος ανέλαβε ο Τιτάν, με εισηγητές εξειδικευμένους γιατρούς εργασίας του ΕΛΙΝΥΑΕ.

Το εν λόγω σεμινάριο παρακολούθησαν 30 άτομα συνεργείων του Δήμου Ελευσίνας. 

Τέλος, τονίζεται, ότι η Τιτάν και οι άλλες εταιρίες που συμμετείχαν στην Συνάντηση της 1ης Μαρτίου 2010, θα συνεχίσουν την χρήσιμη αυτή πρωτοβουλία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v