ΟΛΠ: Σε αναζήτηση CEO για τις δύο νέες θυγατρικές

Μέσω ανοιχτού διαγωνισμού θα πληρωθούν οι δύο θέσεις Διευθύνοντος Συμβούλου στις νέες θυγατρικές με τις ονομασίες Logistics ΟΛΠ και ΝΑΥΣ ΟΛΠ μετά από εισήγηση του Προέδρου του ΟΛΠ κ. Γιώργου Ανωμερίτη.

ΟΛΠ: Σε αναζήτηση CEO για τις δύο νέες θυγατρικές
Μέσω ανοιχτού διαγωνισμού θα πληρωθούν οι δύο θέσεις Διευθύνοντος Συμβούλου στις νέες θυγατρικές με τις ονομασίες Logistics ΟΛΠ και ΝΑΥΣ ΟΛΠ μετά από εισήγηση του Προέδρου του ΟΛΠ κ. Γιώργου Ανωμερίτη.

Αναλυτικά, στην άμεση ενεργοποίηση των θυγατρικών εταιρειών, «Εταιρεία Συνδυασμένων Μεταφορών και Διαχείρισης Εμπορευμάτων» (Logistics ΟΛΠ) και Ναυπηγοεπισκευαστικές Υπηρεσίες ΟΛΠ  (ΝΑΥΣ ΟΛΠ), προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ.

Μετά από εισήγηση του Προέδρου του ΟΛΠ κ. Γιώργου Ανωμερίτη, το Δ.Σ. του Οργανισμού αποφάσισε: (α) Να προκηρύξει τη θέση του Δ/ντος Συμβούλου με ανοιχτό διαγωνισμό στην αγορά εργασίας και για τις δύο εταιρείες, (β) να ορίσει προσωρινό Δ.Σ. για την υπό ίδρυση φάση, το οποίο μετά την έγκριση του καταστατικού θα συμπληρωθεί και με αιρετούς εκπροσώπους των φορέων και εργαζομένων του χώρου και (γ) να οριστικοποιηθεί το αναλυτικό επιχειρησιακό σχέδιο των εταιρειών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v