Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alumil: Αύξηση 20% στις πωλήσεις στο πεντάμηνο

Κατά 20% αυξήθηκαν στο πρώτο πεντάμηνο του 2004 οι ενοποιημένες πωλήσεις της Alumil, η οποία παράλληλα βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης των επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2004.

Alumil: Αύξηση 20% στις πωλήσεις στο πεντάμηνο
Κατά 20% αυξήθηκαν στο πρώτο πεντάμηνο του 2004 οι πωλήσεις της Alumil η οποία παράλληλα βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης των επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2004.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Alumil οι πωλήσεις του ομίλου στο πρώτο πεντάμηνο του 2004 έχουν ξεπεράσει τα 58 εκατ. ευρώ ως αποτέλεσμα της διαρκώς αυξανόμενης παρουσίας του Ομίλου στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Επίσης, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η Alumil βρέθηκε για ακόμη μία φορά πρωτοπόρος, στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης των επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2004.

Συγκεκριμένα, η Alumil έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ”Οι πρωταθλητές: Οι επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη 2004” (Best Workplaces in Europe 2004, www.eu100best.org) που διοργανώνει για την Ελλάδα το A.L.B.A. (Athens Laboratory of Business Administration).

Ο διαγωνισμός αυτός διοργανώνεται σε συνεργασία με τον οργανισμό ”Great Place to Work Europe®”, ”Το Βήμα” και τον ”Οικονομικό Ταχυδρόμο”.

Σημειώνεται πως φέτος επιλέχθηκαν 50 ελληνικές εταιρίες, αναδείχθηκαν οι καλύτερες και βραβεύτηκαν οι 10 πρώτες. Η επεξεργασία των στοιχείων των υποψήφιων εταιριών γίνεται στο ”Great Place to Work Institute Europe” στη Δανία.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως ο διαγωνισμός αυτός στοχεύει στο να κατευθύνει την προσοχή των ελληνικών επιχειρήσεων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, να αναδείξει τις εταιρίες που έχουν αποδείξει εμπράκτως το σεβασμό και το ενδιαφέρον τους στον παράγοντα άνθρωπο και να παρακινήσει όλες τις επιχειρήσεις να γίνουν καλύτερες σε πρακτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.

Η Alumil, για πρώτη φορά έλαβε μέρος στο διαγωνισμό και περιλήφθηκε στις 15 πρώτες επιχειρήσεις, μία ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία, δεδομένου ότι αξιολογήθηκε με βάση ερωτηματολόγια εργαζομένων, σχόλιά τους (για την ανάλυση του εργασιακού κλίματος), καθώς επίσης και κάποιες ανοιχτές ερωτήσεις, οι οποίες απαντήθηκαν από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και αφορούσαν σχετικές πολιτικές και διαδικασίες που εφαρμόζονται στην επιχείρηση-οργανισμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο διαγωνισμός αναδεικνύει: α) το στυλ Διοίκησης της Alumil ως πλήρως αποδεκτό από τους εργαζόμενους, β) την Alumil στις καλύτερες Ελληνικές επιχειρήσεις από πλευράς εργασιακού κλίματος, γ) το υφιστάμενο δυναμικό για τη διαρκή βελτίωση του καλού εργασιακού κλίματος, μία προϋπόθεση απαραίτητη για την επίτευξη των επιχειρησιακών και προσωπικών στόχων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v