Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΤΙ ΚΑΤ:Επιβεβαιώνει συζητήσεις με Ελλάκτωρ-ΑΒΑΞ

Η ΑΤΤΙ ΚΑΤ επιβεβαιώνει σημερινό δημοσίευμα του Euro2day ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για τη πώληση του 9,88% της Αττικής Οδού στους λοιπούς μετόχους Ελλάκτωρ και Αβαξ.

ΑΤΤΙ ΚΑΤ:Επιβεβαιώνει συζητήσεις με Ελλάκτωρ-ΑΒΑΞ
Η ΑΤΤΙ ΚΑΤ επιβεβαιώνει σημερινό δημοσίευμα του Euro2day ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για τη πώληση του 9,88% της Αττικής Οδού στους λοιπούς μετόχους Ελλάκτωρ και Αβαξ.

Αναλυτικότερα, σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Euro2day, η εταιρία ενημερώνει ότι:

Στην παρούσα φάση διεξάγονται συζητήσεις για την πώληση της συμμετοχής της εταιρίας ποσοστού 9,88% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ στους λοιπούς μετόχους αυτής, καθώς στα πλαίσια Συμφωνητικού Μετόχων, έχουν δικαίωμα προαίρεσης για την απόκτηση του ποσοστού αυτού.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη στα παραπάνω η εταιρεία θα προβεί έγκαιρα σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, σύμφωνα με τα μέσα που προβλέπονται στην ισχύουσα χρηματιστηριακή νομοθεσία, καταλήγει η επιστολή.

--- Η ανακοίνωση της ΑΒΑΞ

Σε απάντηση της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου τα οποία αναφέρονται σε συμφωνία για την μεταβίβαση μετοχικού ποσοστού της Αττική Οδός από την Αττικάτ προς την J&P-ΑΒΑΞ και την Ελλάκτωρ η Εταιρεία μας γνωστοποιεί τα εξής:

Κατά τη χρονική περίοδο αυτή, η Εταιρεία μας μετέχει σε συζητήσεις για την μεταβίβαση της συμμετοχής της Αττικάτ στην Αττική Οδό, στα πλαίσια του Συμφωνητικού Μετόχων της εταιρείας παραχώρησης.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη και μεταβολή στα παραπάνω θα ενημερώσουμε έγκαιρα το επενδυτικό κοινό και τις χρηματιστηριακές αρχές με τα μέσα και την διαδικασία που προβλέπονται από την κείμενη χρηματιστηριακή νομοθεσία.

---Η ανακοίνωση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Σε απάντηση της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναφορικά με το από 8/4/2010 δημοσίευμα της ιστοσελίδας 'Euro2day', γνωστοποιούμε τα εξής:

Στην παρούσα φάση διεξάγονται συζητήσεις για την πώληση της συμμετοχής της Αττικάτ Α.Τ.Ε. στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ στους λοιπούς μετόχους της εταιρείας παραχώρησης, καθώς, στα πλαίσια Συμφωνητικού Μετόχων, έχουν δικαίωμα προαίρεσης για την απόκτηση του ποσοστού αυτού.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη στα παραπάνω, η εταιρεία θα προβεί έγκαιρα σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και του Χ.Α., σύμφωνα με τα μέσα που προβλέπονται στην ισχύουσα χρηματιστηριακή νομοθεσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v