Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Αυξημένη η τηλεφωνική κίνηση του Πάσχα

Εξαιρετικά αυξημένη ήταν και εφέτος η τηλεπικοινωνιακή κίνηση. Σύμφωνα με τα στοιχεία από το δίκτυο της COSMOTE η κίνηση δεδομένων υπερδιπλασιάστηκε ενώ σημαντική ήταν η αύξηση σε κλήσεις και λεπτά ομιλίας.

Cosmote: Αυξημένη η τηλεφωνική κίνηση του Πάσχα
Εξαιρετικά αυξημένη ήταν και εφέτος η τηλεπικοινωνιακή κίνηση τις ημέρες των εορτών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το δίκτυο της COSMOTE η κίνηση δεδομένων υπερδιπλασιάστηκε ενώ σημαντική ήταν η αύξηση σε κλήσεις και λεπτά ομιλίας με τους πελάτες της εταιρείας να ανταλλάσσουν ευχές και με το κινητό τους τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα, από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Κυριακή του Πάσχα το δίκτυο της COSMOTE διεκπεραίωσε με επιτυχία: 

* 288,4 εκατ. λεπτά, +17% περισσότερα σε σχέση με το Πάσχα του 2009, εκ των οποίων το 20% μέσω του 3G δικτύου, γεγονός που αναδεικνύει τη μεγάλη επέκταση του δικτύου Τρίτης Γενιάς της Cosmote, όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και στη περιφέρεια. 

* Το κινητό ευρυζωνικό δίκτυο της COSMOTE, το μεγαλύτερο στη χώρα, διεκπεραίωσε κίνηση δεδομένων υπερδιπλάσια σε σχέση με το Πάσχα του 2009. Ο όγκος δεδομένων που διακινήθηκε, τις συγκεκριμένες 3 ημέρες, έφθασε φέτος τα 35 ΤB έναντι 16 ΤB πέρσι, ενισχυμένος κατά +120%.

Μόνο την Κυριακή του Πάσχα το δίκτυο υποστήριξε 36,23 εκατ. SMS με τα 20,2 εκατ. γραπτά μηνύματα να διεκπεραιώνονται την πρώτη ώρα μετά την Ανάσταση. Την Κυριακή του Πάσχα στάλθηκαν όσα SMS είχαν σταλεί και την Πρωτοχρονιά του 2010.

Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος το Πάσχα, παρατηρήθηκε ιδιαίτερη κίνηση όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και στην ύπαιθρο, η οποία καλύφθηκε πλήρως λόγω των σημαντικών επενδύσεων της COSMOTE στην ανάπτυξη του δικτύου της στην Περιφέρεια.

Οι μηχανικοί της COSMOTE, έχοντας προετοιμάσει άριστα το δίκτυο και παρακολουθώντας συνεχώς τη ποιότητά του, εργάστηκαν τις μέρες των εορτών του Πάσχα, σε όλη τη χώρα, προκειμένου να διασφαλίσουν την ποιοτική επικοινωνία.

Χάρη σε αυτούς, το δίκτυο της COSMOTE, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην αυξημένη κίνηση, με την εταιρεία και τους ανθρώπους της να βλέπουν τον κόσμο όπως εκατομμύρια χρήστες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, γεμάτο περισσότερη επικοινωνία και ευχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v