Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Intralot στην Λοταρία της πρωτεύουσας των ΗΠΑ

Η Intralot USA, θυγατρική της INTRALOT στις ΗΠΑ, υπέγραψε συμβόλαιο, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού, με τo Συμβούλιο της Λοταρίας της Washington DC (DCLB) για την παροχή online συστήματος λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών.

Η Intralot USA, θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ, υπέγραψε συμβόλαιο, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού, με τo Συμβούλιο της Λοταρίας της Washington DC (DCLB) για την παροχή online συστήματος λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών, περιλαμβανομένων των σχετικών προϊόντων και των υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Tο συμβόλαιο έχει αρχική διάρκεια 5 ετών με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης για 4 επιπλέον έτη.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου η εταιρεία θα παρέχει στη Λοταρία νέο πρωτοποριακό κεντρικό και δευτερεύον σύστημα, το σύστημα εσωτερικού ελέγχου, περισσότερα από 625 τερματικά και τα σχετικά περιφερειακά τους, καθώς και το απαραίτητο λογισμικό.

Επιπλέον, η Intralot θα παρέχει το τηλεπικοινωνιακό σύστημα και το σχετικό εξοπλισμό, τις υπηρεσίες υλοποίησης, καθώς και τις υπηρεσίες διαχείρισης και υποστήριξης.

Η INTRALOT θα προσφέρει ακόμα στo DCLB τη δυνατότητα εισαγωγής νέων πρωτοποριακών παιχνιδιών, καθώς επίσης και υποστήριξη στην προώθηση των προϊόντων και το μάρκετινγκ.

To DCLB είναι ένας σημαντικός οργανισμός της περιοχής της Κολούμπια (District of Columbia).

Η αποστολή του είναι να παρέχει οικονομικά οφέλη στους κατοίκους της περιοχής μέσω της πώλησης των προϊόντων και των υπηρεσιών της Λοταρίας και να υποστηρίζει διάφορα κοινωφελή ιδρύματα σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Η προσφορά του στην οικονομία της Πολιτείας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς ωφελεί όχι μόνο τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Κολούμπια, αλλά και τους κατοίκους των προαστίων και τους τουρίστες.

Υποστηρίζει την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και παρέχει οικονομική βοήθεια προς όφελος της εκπαίδευσης, της ανοικοδόμησης και των πάρκων, της δημόσιας ασφάλειας, της στέγασης και των κοινωνικών υπηρεσιών για ηλικιωμένους και ανηλίκους.

Το DCLB είναι επίσης ο φορέας αδειοδότησης για όλα τα τυχερά παιχνίδια στην περιοχή της Κολούμπια.

To DCLB ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1982. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχει προσφέρει 1,6 δισ. δολάρια σε κοινωφελείς σκοπούς. Το 2008, η Λοταρία παρουσίασε έσοδα 253,3 εκατ. δολάρια, διένειμε κέρδη 135 εκατ. δολαρίων στους παίκτες και μετέφερε 70,3 εκατ. δολάρια στην πόλη. Ακόμα, βοήθησε τοπικά ιδρύματα να συγκεντρώσουν 4,7 εκατ. δολάρια για την υποστήριξη κοινωφελών σκοπών.

Ο κ. Buddy Roogow, Εκτελεστικός Διευθυντής του DCLB της Λοταρίας της Washington D.C., δήλωσε: "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από τη νέα μας συνεργασία με την Intralot. Αυτό το νέο συμβόλαιο θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας νέας εποχής για τη Λοταρία και τους κατοίκους της περιοχής της Κολούμπια.
 
Η INTRALOT μας παρείχε ένα ολοκληρωμένο, καλά μελετημένο και καινοτόμο πλάνο με εξαιρετικές προτάσεις για νέα παιχνίδια από την πλούσια βιβλιοθήκη παιχνιδιών της που πιστεύουμε πως θα έχουν ιδιαίτερα θετική επίδραση στα οικονομικά αποτελέσματά μας.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Intralot, ώστε να εκσυγχρονίσουμε τη Λοταρία της Washington D.C. και να αυξήσουμε την προσφορά της στους κοινωφελείς σκοπούς."
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: "Είμαστε ικανοποιημένοι με την ανάληψη του νέου μας έργου στις Η.Π.Α.

Το γεγονός ότι επιλεγήκαμε να παρέχουμε κορυφαίες λύσεις τεχνολογίας και μάρκετινγκ στην Πρωτεύουσα των Η.Π.Α. μας κάνει υπερήφανους, καθώς αναγνωρίζεται η δέσμευσή μας να παρέχουμε αξία στις Λοταρίες που συνεργαζόμαστε.

Μέσα από την επαφή μας με το DCLB έχουμε ανακαλύψει ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές για θέματα καινοτομίας και κοινωνικής ευθύνης και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά για την υλοποίηση συναρπαστικών νέων παιχνιδιών και προωθητικών ενεργειών, οι οποίες θα ωφελήσουν τη Λοταρία, την περιοχή και τους κατοίκους της."

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT USA, κ. Tom Little, προσέθεσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή τη νέα ευκαιρία που μας δίδεται στην 11η Λοταρία και το 13ο συμβόλαιο για την INTRALOT στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά των Η.Π.Α.

Αυτό το έργο μας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε νέα προϊόντα και κανάλια διανομής στις Λοταρίες των Η.Π.Α., τα οποία είναι πολύ δημοφιλή παγκοσμίως.

Η INTRALOT βρίσκεται ακόμα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της στην Washington D.C. με την εταιρεία Veteran Services Corporation, της οποίας ηγείται ο Διευθύνων Σύμβουλος της, κ.Emmanuel Bailey και η Πρόεδρος της Διεύθυνσης Τυχερών Παιχνιδιών, κα.Rebecca Dirden Mattingly, η οποία διετέλεσε Γραμματέας της Λοταρίας της Φλόριντα. Θα προσθέσουν αξία σε αυτό το έργο με τη γνώση που διαθέτουν για την τοπική αγορά.

Τα πρωτοποριακά προϊόντα μας και οι εξαιρετικές υπηρεσίες μας σε συνδυασμό με τη γνώση που έχουν οι συνεργάτες μας για την τοπική αγορά θα συνεισφέρουν σημαντικά στη μελλοντική επιτυχία της Λοταρίας."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v