Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Από 12 Ιουλίου χωρίς μέρισμα οι Στρίντζης-ΕΠΑΤΤ

Από τις 12 Ιουλίου οι μετοχές τόσο της Attica Group όσο και της Γραμμές Στρίντζης, θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος, το οποίο για την Attica Group ανέρχεται στα 0,0558 ευρώ και για τον Στρίντζη στα 0,0362 ευρώ.

Από 12 Ιουλίου χωρίς μέρισμα οι Στρίντζης-ΕΠΑΤΤ
Από τις 12 Ιουλίου οι μετοχές τόσο της Attica Group όσο και της Γραμμές Στρίντζης, θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος.

Ειδικότερα, το μέρισμα για τους μετόχους της Attica Group (πρώην Επιχειρήσεις Αττικής) ορίστηκε από τη γενική συνέλευση στα 0,0558 ευρώ.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Attica Group (πρώην Επιχειρήσεις Αττικής) στη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 9ης Ιουλίου 2004.

Η καταβολή του μερίσματος, που θα αρχίσει την Πέμπτη 22 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (ΚΑΑ) στους χειριστές (Θεματοφύλακες και Χρηματιστηριακές Εταιρίες) των δικαιούχων μετόχων προκειμένου να το καταβάλουν στους μετόχους ή να πιστώσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των μετόχων.

Εξάλλου, το μέρισμα για τους κατόχους μετοχών της εταιρίας Στρίντζης, ορίστηκε ήδη από τη συνέλευση της 3ης Ιουνίου, στα 0,0362 ευρώ.

Συγκεκριμένα, δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρίας στη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 9ης Ιουλίου 2004.

Η καταβολή του μερίσματος θα αρχίσει την Πέμπτη 22 Ιουλίου και θα πραγματοποιηθεί μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (ΚΑΑ) στους χειριστές (Θεματοφύλακες και Χρηματιστηριακές Εταιρίες) των δικαιούχων μετόχων προκειμένου να το καταβάλουν στους μετόχους ή να πιστώσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των μετόχων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v