Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MFG: Λήξη περιόδου αγοράς μετοχών αποφάσισε το ΔΣ

Τη λήξη της περιόδου αγοράς ιδίων μετοχών, καθώς και του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών της εταιρίας εν γένει, αποφάσισε το Δ.Σ. της Marfin Financial Group στη σημερινή του συνεδρίαση 29/06/2004. Επίσης, εκλέγη νέο εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

MFG: Λήξη περιόδου αγοράς μετοχών αποφάσισε το ΔΣ
Τη λήξη της περιόδου αγοράς ιδίων μετοχών, καθώς και του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών της εταιρίας εν γένει, αποφάσισε το Δ.Σ. της Marfin Financial Group στη σημερινή του συνεδρίαση 29/06/2004.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, το Δ.Σ. της Marfin Financial Group στη σημερινή του συνεδρίαση 29/06/2004 αποφάσισε τη λήξη της περιόδου αγοράς ιδίων μετοχών (που ορίσθηκε κατά τη συνεδρίαση του σώματος της 11.3.2004), καθώς και του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών της εταιρίας εν γένει (για την υλοποίηση του οποίου εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. από την Γενική Συνέλευση της 6.12.2004) άμα τη λήξει της συνεδρίασης του Χ.Α. της 29.6.2004.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της MFG, το Δ.Σ. κατά τη συνεδρίασή του προχώρησε στην εκλογή νέου Εκτελεστικού Μέλους, του κ. Αποστόλου Τσουκαλά στην θέση του παραιτηθέντος Εκτελεστικού Μέλους κ. Χρήστου Αλεξάκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v