Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Συμμετοχών: Ρευστοποίηση επένδυσης

Ολοκληρώθηκε σήμερα η μεταβίβαση της συμμετοχής της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών στην Inform Lykos (Romania) Limited προς θυγατρική εταιρία της Inform Π. Λύκος κατόπιν σχετικής συμφωνίας που υπογράφηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2004.

Εθνική Συμμετοχών: Ρευστοποίηση επένδυσης
Ολοκληρώθηκε σήμερα η μεταβίβαση της συμμετοχής της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών στην Inform Lykos (Romania) Limited προς θυγατρική εταιρία της Inform Π. Λύκος κατόπιν σχετικής συμφωνίας που υπογράφηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2004 από τον κ. Λεωνίδα Τσίμπουρη, γενικό διευθυντή της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, και τον κ. Νίκο Λύκο, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Inform Π. Λύκος.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Inform Lykos (Romania) Limited είναι κυπριακή εταιρία συμμετοχών, ιδιοκτήτρια των δύο μεγαλύτερων εταιρειών έντυπης πληροφορικής στη Ρουμανία.

Σημειώνεται, ακόμα ότι είναι η δεύτερη επιτυχημένη ρευστοποίηση συμμετοχής της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών από βαλκανική εταιρεία τους τελευταίους μήνες, ύστερα και από την μεταβίβαση της συμμετοχής της στην βουλγαρική Doverie Brico AD προς την εισηγμένη γαλλική εταιρεία Mr. Bricolage SA.

H Eθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών είναι θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας και έχει αναλάβει τη διαχείριση της δραστηριότητας venture capital/private equity του Ομίλου της Εθνικής στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v