Ανωμερίτης: Επαφές με αντιπροσωπεία του Abu Dhabi

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης, αφού παρουσίασε στους συμμετέχοντες το επενδυτικό πρόγραμμα του ΟΛΠ, είχε διμερείς επαφές με τους επικεφαλείς του Λιμένος του Abu Dhabi.

Ανωμερίτης: Επαφές με αντιπροσωπεία του Abu Dhabi
Με αφορμή το Hellenic and United Arab Business Forum, το οποίο διοργανώθηκε στην Αθήνα χθες, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης, αφού παρουσίασε στους συμμετέχοντες το επενδυτικό πρόγραμμα του ΟΛΠ, είχε διμερείς επαφές με τους επικεφαλείς του Λιμένος του Abu Dhabi κ.κ. T.Y. al MUBARAK και Κ.Α. SALMEEN.

Τα στελέχη του Abu Dhabi Port περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Λιμένος Πειραιά, εξέφρασαν τις θετικές τους απόψεις για τις δυνατότητες επενδυτικών συνεργασιών και παρουσίασαν ιδέες και προτάσεις ανάπτυξης με βάση τη δική τους εμπειρία σε θέματα λιμενοβιομηχανικών περιοχών και αξιοποίησης τουριστικών εγκαταστάσεων σε λιμάνια.

Στο ίδιο Forum υπήρξαν και ανταλλαγές απόψεων και συνεργασίες για θέματα σύγχρονων μορφών περιβαλλοντικής ενέργειας σε λιμενικές εγκαταστάσεις, θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τον ΟΛΠ, αφού τα περιβαλλοντικά θέματα αποτελούν βασικό μέρος των επενδυτικών του σχεδίων.

Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν μέσω επιχειρηματικών αντιπροσωπειών τη συνεργασία τους σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v