Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση ΕΥΑΘ - Cosmoline για κοινή εταιρία

Επιτροπή εμπειρογνωμόνων από στελέχη της ΕΥΑΘ και της Cosmoline για τη σύσταση κοινής εταιρείας τηλεπικοινωνιών θα συστήσουν οι δύο πλευρές, όπως αποφασίστηκε σήμερα σε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ.

Συνάντηση ΕΥΑΘ - Cosmoline για κοινή εταιρία
Επιτροπή εμπειρογνωμόνων από στελέχη της ΕΥΑΘ και της Cosmoline για τη σύσταση κοινής εταιρείας τηλεπικοινωνιών θα συστήσουν οι δύο πλευρές, όπως αποφασίστηκε σήμερα σε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση, που οργάνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Νίκος Παπαδάκης παρουσία του Δημήτρη Κοντομηνά, παρέστησαν στελέχη της Cosmoline, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΥΑΘ, διευθυντικά στελέχη και τα προεδρεία των σωματείων εργαζομένων της εταιρείας.

«Η πρόταση της Cosmoline αφορά στην ίδρυση κοινής εταιρείας παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με την αξιοποίηση του υπάρχοντος δικτύου της ΕΥΑΘ, των εγκαταστάσεων και του πελατολογίου της. Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, ώστε η όποια έκβαση να είναι επ’ ωφελεία της ΕΥΑΘ, των μετόχων και των καταναλωτών μας», επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε., Νίκος Παπαδάκης.

«Πολύ ικανοποιητική για τις δύο πλευρές» χαρακτήρισε τη συνάντηση ο Δ. Κοντομηνάς. «Τέθηκαν οι προοπτικές για την ανάπτυξη κοινής εταιρείας με στόχο την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μεγάλων ταχυτήτων και χωρητικότητας, καταρχήν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και αργότερα και εκτός συνόρων», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο κ. Κοντομηνάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v