Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Κοντά σε εξαγορά της Endesa Hellas

Σε καταρχήν συμφωνία με την Endesa-Enel για την απόκτηση του ελέγχου της Endesa Hellas έχει έρθει ο όμιλος Μυτιληναίου, ενώ η ολοκλήρωση του deal τελεί υπό την αίρεση "τυπικών προϋποθέσεων".

Μυτιληναίος: Κοντά σε εξαγορά της Endesa Hellas
Σε καταρχήν συμφωνία με την Endesa-Enel για την απόκτηση του ελέγχου της Endesa Hellas έχει έρθει ο όμιλος Μυτιληναίου, ενώ η ολοκλήρωση του deal τελεί υπό την αίρεση "τυπικών προϋποθέσεων".  

Μέχρι την πλήρωση και αυτών των τυπικών έστω προϋποθέσεων η Μυτιληναίος επιβεβαιώνει μόνο την πρόθεσή της για την απόκτηση του πλήρους ελέγχου της Endesa Hellas, αναφέρει η εταιρία. 

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση στο Χ.Α. αναφέρεται:

Μυτιληναίος Α.Ε. - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ σε απάντηση της από 16.3.2010 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με αριθμό πρωτοκόλλου 1008, για το από 16.3.2010 δημοσίευμα της εφημερίδας "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ", ενημερώνει ότι η καταρχήν συμφωνία με την Endesa-Enel για την απόκτηση του ελέγχου της μέχρι την παρούσα κοινών συμφερόντων εταιρία ΕNDESA HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ από την εταιρία μας τελεί υπό την αίρεση συγκεκριμένων τυπικών προϋποθέσεων, ώστε να καταστεί ενεργή.

Μέχρι την πλήρωση και αυτών των τυπικών έστω προϋποθέσεων η εταιρία επιβεβαιώνει μόνο την πρόθεσή της για την απόκτηση του πλήρους ελέγχου της ΕNDESA HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
Η διοίκηση της εταιρίας δεσμεύεται ότι θα ενημερώνει αμελλητί το επενδυτικό κοινό και τις εποπτικές αρχές για κάθε ουσιαστική εξέλιξη".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v