Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Δεν εγκαταλείπει τις αγορές της ΝΑ Ευρώπης

Δεν εγκαταλείπει τις αγορές της ΝΑ Ευρώπης όπου έχει παρουσία η Alpha, τόνισαν τα στελέχη της τράπεζας στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 2009.

Alpha: Δεν εγκαταλείπει τις αγορές της ΝΑ Ευρώπης
Δεν εγκαταλείπει τις αγορές της ΝΑ Ευρώπης όπου έχει παρουσία η Alpha λόγω της κρίσης, τόνισαν τα στελέχη της τράπεζας στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 2009.

Παράλληλα, εξέφρασαν την ελπίδα τους ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναλάβει τα ηνία έτσι ώστε να στηρίξει την ελληνική οικονομία και δεν θα «μας αφήσει» πόσο μάλλον την στιγμή που η κυβέρνηση έχει εντοπίσει το πρόβλημα και έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Επίσης, κάλεσαν την κυβέρνηση να λάβει μέτρα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης καθώς η Ελλάδα έχει πολλές αναπτυξιακές δυνατότητες.

Για την απόδοση των μέτρων η διοίκηση της Alpha Bank εκτίμησε ότι το δεύτερο και το τρίτο τρίμηνο του έτους «θα πείσουμε τις αγορές ότι η Ελλάδα μπορεί να συμμορφωθεί ως προς τα δημοσιονομικά της προβλήματα».

Για τις επισφάλειες τόνισαν ότι θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα με το 2009 και για την επιστροφή των κεφαλαίων που άντλησαν από το σκέλος των προνομιούχων μετοχών είπαν ότι η σχετική συζήτηση θα γίνει τον Μάιο με την Τράπεζα της Ελλάδος, ωστόσο προέχει η δημοσιονομική εξισορρόπηση της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v