Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεκάτ: Εργο για Τεχνική Ολυμπιακή στη Ρουμανία

Την κατασκευή της πρώτης φάσης (3 εκατ. ευρώ) του οικιστικού συγκροτήματος της Τεχνικής Ολυμπιακής στο Βουκουρέστι ανέλαβε Diekat Construct, η οποία σε συνεργασία με τη Μοχλός έχουν δρομολογήσει διαδικασίες για ανέγερση κτιριακού συγκροτήματος (34 εκατ. δολάρια).

Διεκάτ: Εργο για Τεχνική Ολυμπιακή στη Ρουμανία
Την κατασκευή της πρώτης φάσης του οικιστικού συγκροτήματος της Τεχνικής Ολυμπιακής στο Βουκουρέστι, ανέλαβε η Diekat Construct SRL, θυγατρική της Διεκάτ στην Ρουμανία.

Το έργο περιλαμβάνει τις θεμελιώσεις και την κατασκευή του σκελετού του συγκροτήματος και έχει προϋπολογισμό ύψους 3 εκατ. ευρώ. Εκτός αυτού, η Diekat Construct, σε συνεργασία με τη Μοχλός, έχουν δρομολογήσει την έκδοση οικοδομικής άδειας για την ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών και χώρων γραφείων στο Βουκουρέστι, συνολικού προϋπολογισμού 34 εκατ. δολαρίων. Πρόκειται για τη συνολική δόμηση 62.000 τ.μ., τα οποία θα οικοδομηθούν σε ιδιόκτητο χώρο της Διεκάτ, έκτασης 107 στρεμμάτων.

Η Diekat Construct ιδρύθηκε τα 1995 και κατετάγη το 2001 από το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ρουμανίας στην 3η θέση των μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών. Επιπλέον, το 2001 έλαβε το βραβείο ”Most Admired Industrial Project” στον τομέα του Real Estate και των κατασκευών.

Στο χώρο αυτό έχει μέχρι σήμερα ολοκληρώσει σχετικά έργα διαμόρφωσης κτιρίων στο Βουκουρέστι για την Alpha Bank, την Εγνατία την Πειραιώς, τον Γερμανό κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v