Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Χορηγός στο συνέδριο TSAM 2010

Η PROFILE συμμετέχει ως χορηγός στο ευρωπαϊκό συνέδριο για λύσεις τεχνολογίας για διαχείριση επενδύσεων, TSAM, το οποίο πραγματοποιείται την 9η Μαρτίου 2010 (09:00-17:30) στο Λονδίνο.

Profile: Χορηγός στο συνέδριο TSAM 2010
Η Profile συμμετέχει ως χορηγός στο ευρωπαϊκό συνέδριο για λύσεις τεχνολογίας για διαχείριση επενδύσεων, TSAM, το οποίο πραγματοποιείται την 9η Μαρτίου 2010 (09:00-17:30) στο Λονδίνο.

To TSAM (Technology Solutions for Asset Management) αποτελείται από 10 διαφορετικές ενότητες, με συμμετοχή 450 και πλέον βασικών στελεχών επιχειρήσεων ενώ περιλαμβάνει 60 διαφορετικούς ομιλητές και 40 μεγάλες εταιρείες πληροφορικής του χώρου. Αναλυτικότερα, περιλαμβάνει ενότητες για Performance & Measurement Attribution, Trading technologies, OTC Derivatives operations, IT & Operational Strategy, reporting κ.ά.

Κατά τις εργασίες του θα πραγματοποιηθούν αναφορές και παρουσιάσεις για τους τρόπους που η τεχνολογική και ευρύτερη υποδομή οργάνωσης και λειτουργίας ενός επενδυτικού οργανισμού συμβάλει στην βέλτιστη αντιμετώπιση της κρίσης εστιάζοντας στην βελτίωση της απόδοσης των λύσεων και των εργασιών.

Η PROFILE παρουσιάζει την πλατφόρμα FMS/IMSplus, η οποία προσφέρει προηγμένη οργάνωση και διαχείριση επενδύσεων για τους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς και περιλαμβάνει λειτουργικότητες όπως Risk & Performance Analysis, Asset & Wealth Management καλύπτοντας εξειδικευμένες ανάγκες τους.

Η εταιρεία διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία και μία ευρύτατη εγκατεστημένη βάση στους τομείς:

- Asset & Wealth Management, Investment Management & Banking, Brokerage, Trade Order Management κ.ά, μέσω της επενδυτικής πλατφόρμας FMS/IMSplus.
- Data Feed με σύνδεση στα τοπικά χρηματιστήρια μέσω των λύσεων FMS Market Trader.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v