Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Προκρίθηκε” η Alpha ως διεκδικητής της Jubanka

Στους διεκδικητές της Jubanka περιλαμβάνεται η Alpha Bank, σύμφωνα με ανακοίνωση της σερβικής κυβέρνησης, η οποία έκρινε ότι η ελληνική τράπεζα μαζί μα ακόμα 7 ”πληρούν τις προϋποθέσεις για την αγορά ποσοστού 88% της εταιρίας.

”Προκρίθηκε” η Alpha ως διεκδικητής της Jubanka
Στους διεκδικητές της Jubanka περιλαμβάνεται η Alpha Bank, σύμφωνα με ανακοίνωση της σερβικής κυβέρνησης, η οποία έκρινε ότι η ελληνική τράπεζα μαζί μα ακόμα 7 ”πληρούν τις προϋποθέσεις για την αγορά ποσοστού 88% της εταιρίας, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Σύμφωνα με τη σερβική κυβέρνηση, οι υπόλοιπες 7 τράπεζες είναι η ουγγρική OTP, οι αυστριακές Erste και Bank Austria του ομίλου HVB, η γαλλική Societe General, η ιταλική Unicredito, η σλοβένικη Nova Ljubljanska Banka και η General Electric Capital.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Σερβίας, υπήρξαν ακόμη τρεις προσφορές, οι οποίες δεν κρίθηκαν κατάλληλες και τις οποίες δεν κατονόμασε.

Όπως έγινε γνωστό, οι ενδιαφερόμενες τράπεζες έχουν μόνο υποβάλει επιστολές ενδιαφέροντος σε διαγωνισμό που έληξε στις 19 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v