Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sato: Μέρισμα 0,02 ευρώ, θετικές προβλέψεις

Τη διανομή μερίσματος 0,02 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2003 αποφάσισε η σημερινή Τακτική Γενική Συνέλευση της Sato. Στη συνέχιση της θετικής πορείας και το 2004, αναφέρθηκε η διοίκηση.

Sato: Μέρισμα 0,02 ευρώ, θετικές προβλέψεις
Τη διανομή μερίσματος 0,02 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2003 αποφάσισε η σημερινή Τακτική Γενική Συνέλευση της Sato.

Ως ημέρα αποκοπής του δικαιώματος του μερίσματος ορίστηκε η 1η Ιουλίου 2004, δηλαδή δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι μέτοχοι κομιστές των μετοχών της εταιρίας στην λήξη της συνεδρίασης του ΧΑ της 30ης Ιουνίου 2004.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί μέσω Αποθετηρίου.

Εξάλλου, όπως αναφέρθηκε, σταθερά ανοδικά εξελίσσονται τα οικονομικά μεγέθη της Sato και στην τρέχουσα χρήση συνεχίζοντας την θετική πορεία που παρουσίασε η εταιρία στην χρήση 2003. Στην κερδοφορία επανήλθαν και τα ενοποιημένα αποτελέσματα της Sato στο Α τρίμηνο 2004. Το ικανοποιητικό αυτό γεγονός οφείλεται στην κερδοφορία της μητρικής, καθώς και στην βελτίωση των οικονομικών μεγεθών των θυγατρικών στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό τα οποία πέρυσι επιβάρυναν τα οικονομικά αποτελέσματα.

Οι εκτιμήσεις της Διοίκησης όπως αναφέρθηκε και κατά την διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρίας στην Θεσσαλονίκη προβλέπουν την συνέχιση της θετικής αυτής πορείας το 2004, αφού η δυναμική παρουσία της Sato σε σημαντικά μεγάλα έργα σε συνδυασμό με την Ολυμπιακή χρονιά που διανύουμε και η οποία προσφέρει στην SATO δυναμικές ευκαιρίες ανάπτυξης, είναι σημεία που ενισχύουν τις εκτιμήσεις αυτές.

Επίσης, η Γενική Συνέλευση της εταιρίας αποφάσισε εφ’ όσον χρειαστεί να προβεί σε αγορά και απόκτηση δικών της μετοχών, κατ΄ ανώτατο όριο 2.280.058 μετοχές με εύρος τιμής κατώτατο 0,10 ευρώ και ανώτατο 5 ευρώ εντός διαστήματος 1 έτους δηλαδή μέχρι και την 25/06/2005.

Παράλληλα η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Δ.Σ. να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την υλοποίηση της απόφασης αυτής και να καθορίσει τα μερικότερα χρονικά διαστήματα, κατά τα οποία θα αποκτώνται οι ίδιες μετοχές, τους ειδικότερους χρόνους αγοράς των μετοχών, τον αριθμό των εκάστοτε αγοραζομένων μετοχών και την τιμή κτήσεως τους από το ΧΑΑ και να προβαίνει στις κατά νόμον δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις στις Αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v