Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Υπογραφή σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης

Η εταιρία MLS Πληροφορική ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την απόφαση της από 25.02.2010 Συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΧΑ, η Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ απέκτησε την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί της μετοχής της εταιρίας.

MLS: Υπογραφή σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης
Η εταιρία MLS Πληροφορική ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την απόφαση της από 25.02.2010 Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ απέκτησε την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί της μετοχής της εταιρίας.

Από τη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 02.03.2010 κι εφεξής, θα ξεκινήσει την Ειδική Διαπραγμάτευση επί των κοινών εισηγμένων μετοχών της εταιρίας, προς ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών αυτών. 

Όπως επισημαίνεται, η εταιρία MLS Πληροφορική έχει υπογράψει Σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εταιρίας.

2. Η Σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την ανωτέρω εταιρία έχει διάρκεια ενός (1) έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v