Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υδροδότηση της Νικόπολης από την ΕΥΑΘ

Διευκολύνσεις σε βάθος 2ετίας για αποπληρωμή των δικαιωμάτων υδροδότησης και των εγγυήσεων υπέρ ΕΥΑΘ των κατοίκων της Νικόπολης, με σκοπό τη σύνδεσή τους με το δίκτυο της, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος Ν. Παπαδάκης

Υδροδότηση της Νικόπολης από την ΕΥΑΘ
Διευκολύνσεις σε βάθος 2ετίας για αποπληρωμή των δικαιωμάτων υδροδότησης και των εγγυήσεων υπέρ ΕΥΑΘ των κατοίκων της Νικόπολης, με σκοπό τη σύνδεσή τους με το δίκτυο της εταιρείας, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Παπαδάκης σε λαϊκή συνέλευση που οργάνωσε χτες ο Δήμος Σταυρούπολης στο 18ο Δημοτικό Σχολείο.
 
Η νέα διοίκηση της ΕΥΑΘ προσκλήθηκε στην εκδήλωση προκειμένου να παρουσιάσει τα σχέδιά της για την υδροδότηση της πολύπαθης περιοχής της Νικόπολης.

Ο κ. Παπαδάκης, πλαισιωμένος από στελέχη της εταιρείας, ανακοίνωσε επίσης ότι οι κάτοικοι της Νικόπολης που θα συνδεθούν με το δίκτυο της ΕΥΑΘ μέχρι 30 Ιουνίου 2010 θα χρεωθούν κατά την πρώτη καταναλωτική περίοδο (λήγει στις 31/10/2010) με το χαμηλότερο τιμολόγιο της εταιρείας.

Σχετικά με τους Ανθόκηπους του δήμου Πολίχνης ο κ. Παπαδάκης διαβεβαίωσε ότι είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα ένταξης στο δίκτυο ύδρευσης της ΕΥΑΘ, ενώ σχετική μελέτη δρομολογείται άμεσα για την Ευξεινούπολη του δήμου Ευκαρπίας.

Σημειωτέον ότι οι αιτήσεις για ένταξη στο δίκτυο της ΕΥΑΘ θα υποβάλλονται συγκεντρωτικά ανά οικοδομή, σε σημείο που θα υποδειχθεί από την εταιρεία μέσω επιστολής προς όλους τους καταναλωτές.

Στη συνέλευση, εκτός από το δήμαρχο Σταυρούπολης Σάββα Σερασίδη, το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Πολίχνης Κώστας Θεοδωρίδης, ο δήμαρχος Ευκαρπίας Μπάμπης Πανταζόγλου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι της περιοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v