Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Σε 235 άτομα τo πρόγραμμα stock options

Σε 235 στελέχη της αφορά το πρόγραμμα παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης (Stock Option Plan - Πρόγραμμα ΙΙΙ), ενώ η τιμή διάθεσης των δικαιωμάτων ανέρχεται στα 4 ευρώ, ανακοίνωσε η Intralot.

Intralot: Σε 235 άτομα τo πρόγραμμα stock options
Σε 235 στελέχη της αφορά το πρόγραμμα παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης (Stock Option Plan - Πρόγραμμα ΙΙΙ), ενώ η τιμή διάθεσης των δικαιωμάτων ανέρχεται στα 4 ευρώ, ανακοίνωσε η Intralot.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος Χορήγησης Δικαιωμάτων Προαίρεσης Αγοράς Μετοχών, που έχει εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση της 14.12.2009, καλούνται 235 πρόσωπα, να ασκήσουν εντός της διάρκειας ισχύος του εν λόγω Προγράμματος ΙΙΙ - δηλαδή μέσα σε περίοδο 4 ετών και ειδικότερα μέχρι την 31/12/2013 - δικαιώματα με τιμή διάθεσης 4 ευρώ που εφόσον ασκηθούν όλα θα εκδοθούν μέχρι 6.227.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας.

Διευκρινίζεται ότι τα δικαιώματα προαίρεσης για την αγορά μετοχών που θα ασκεί έκαστος δικαιούχος δεν θα μπορεί να υπερβαίνουν κατ' έτος το 1/3 του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων που του αναλογούν σύμφωνα και με τα ειδικωτέρως διαλαμβανόμενα στον σχετικό κανονισμό του Προγράμματος ΙΙΙ.

Ανάλογα με τον αριθμό των δικαιωμάτων που θα ασκηθούν από τους δικαιούχους, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, με απόφασή του, θα προβεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας,στην έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και σε κάθε άλλη απαιτούμενη ενέργεια για την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v