Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ:”Ενδελεχής” ο δικαστικός έλεγχος για ακίνητο

”Ενδελεχής” προανήγγειλε ο Πρόεδρος της ΕΧΑΕ, Ι. Γεωργάνας, ότι θα είναι ο δικαστικός έλεγχος για την υπόθεση του ακινήτου. Κατά τη διάρκεια της γ.σ. της εταιρίας, μεταξύ άλλων, ζητήθηκε η έγκριση της μεταφοράς ζημιών 16 εκατ. ευρώ από προηγούμενες χρήσεις στον φετινό ισολογισμό.

ΕΧΑΕ:”Ενδελεχής”  ο δικαστικός έλεγχος για ακίνητο
της Μαρίσης Μπαλιούση

Στην έναρξη ενδελεχούς δικαστικού ελέγχου αναφορικά με την υπόθεση του οικοπέδου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΕΧΑΕ, κ. Ι. Γεωργάνας κατά τη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργάνα, η πρώτη πληροφόρηση που έχει από το νέο Δ.Σ. είναι ότι για την απόκτηση του κτιρίου υιοθετήθηκαν διαφανείς διαδικασίες, πλην όμως δεν μπορεί να προσθέσει τίποτε περισσότερο, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα.

Σχολιάζοντας το θέμα ο Πρόεδρος του ΧΑ κ. Π. Αλεξάκης, ανέφερε ότι η διαδικασία αγοράς του οικοπέδου είχε συζητηθεί σε προηγούμενη γ.σ., ενώ επεσήμανε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Από τη γ.σ., μεταξύ άλλων, ζητήθηκε να εγκρίνει τη μεταφορά ζημιών ύψους 16 εκατ. ευρώ από προηγούμενες χρήσεις στον φετινό ισολογισμό, ενώ, όπως επισημάνθηκε, οι ζημιές αυτές έχουν ήδη υπερκαλυφθεί στο α΄ τρίμηνο.

Η ΕΧΑΕ δεν θα διανείμει μέρισμα για το 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v