Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Στις 25/6 η λίστα τραπεζών για Jubanka

Την Παρασκευή (26/6) ανακοινώνεται από τη Σερβική κυβέρνηση οι προεπιλεγμένες τράπεζες για την εξαγορά του 88% της Jubanka. Εκτός από την Πειραιώς, στις οκτώ συνολικά τράπεζες που έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον περιλαμβάνονται η γερμανική HVB και η ιταλική Banca Intesa.

Πειραιώς: Στις 25/6 η λίστα τραπεζών για Jubanka
Την Παρασκευή (25/6/2004) θα ανακοινωθεί από τη σερβική κυβέρνηση η λίστα με τις προεπιλεγείσες τράπεζες που θα συμμετέχουν στην τελική φάση του διαγωνισμού για την εξαγορά του 88% της μεγαλύτερης Γιουσκοσλαβικής τράπεζας, της Jubanka, αναφέρει τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters, το οποίο επικαλείται ανακοίνωση του σερβικού υπουργείου Οικονομίας.

Οκτώ συνολικά τράπεζες φέρεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Jubanka. Όπως είπε ο Mladjan Dinkic σε συνέντευξη τύπου ”υπάρχουν δύο μεγάλες αυστριακές τράπεζες, μία ουγγρική, μία σλοβένικη, μία αμερικάνικη με έδρα το Λονδίνο και τρεις από την Ιταλία, μία από την Γαλλία και μία από την Ελλάδα”.

Όπως είχε γίνει γνωστό στο τέλος Μαΐου, εκτός από την Τράπεζα Πειραιώς, στους ενδιαφερόμενους για την εξαγορά της Jubanka περιλαμβάνονται ακόμη η γερμανική HVB και η ιταλική Banca Intesa.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v