Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Το αντρικό ψυχαγωγικό κανάλι FX στο Conn-xTV

Ο ΟΤΕ γνωστοποιεί ότι εμπλουτίζεται το μπουκέτο του Conn-x TV με το κανάλι FX για νέους 18-44 ετών από την FΟΧ International Channels (θυγατρική της News Corp. που διανέμει τηλεοπτικό και διαδικτυακό περιεχόμενο).

ΟΤΕ: Το αντρικό ψυχαγωγικό κανάλι FX στο Conn-xTV
Ο ΟΤΕ γνωστοποιεί ότι εμπλουτίζεται το μπουκέτο του Conn-x TV με το κανάλι FX για νέους 18-44 ετών από την FΟΧ International Channels (θυγατρική της News Corp. που δημιουργεί και διανέμει τηλεοπτικό και διαδικτυακό περιεχόμενο).

Πλέον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο συνολικός αριθμός των διαθέσιμων καναλιών στην τηλεόραση από τον ΟΤΕ φθάνει συνολικά τα 46, καλύπτοντας τα ενδιαφέροντα όλων των ηλικιακών και δημογραφικών ομάδων.

Σημειώνεται, ότι το FX φέρνει σε πρώτη προβολή τις πιο επιτυχημένες ξένες σειρές δράσης, επιστημονικής φαντασίας, animation και reality. Ενδεικτικά, στο FX κάνουν πρεμιέρα το Flash Forward (με τον Joseph Fiennes), το Crash (με τους Dennis Hopper και Eric Roberts), το Dollhouse (με την Eliza Dushku), το cult Battlestar Galactica, το Stargate Universe, και κλασικές σειρές, όπως X-Files και Law & Order, τα καλύτερα animation όπως Simpsons, Family Guy και The Cleveland Show.

Επιπλέον, οι σειρές reality και extreme travel, όπως Amazing Race, Dhani Tackles the Globe, Bridget’s Sexiest Beaches και I Can’t Believe I’m Still Single.

Το FX εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα, στα Αγγλικά, με ελληνικούς υπότιτλους.

--- Conn-x TV, η τηλεόραση της νέας εποχής

Το Conn-x TV του ΟΤΕ είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής γραμμής και της ευρυζωνικής σύνδεσης.

Με το Conn-x TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν: 

* 46 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως Universal Channel, FOXlife, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo) που περιλαμβάνουν και τα τρία αποκλειστικά κανάλια του Conn-x TV με αθλητικό περιεχόμενο. 

* Video on Demand (Film Express και Film Club), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία Film Express είναι ένα εικονικό Video Club, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να ενοικιάσει για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το Film Club είναι ένα συνδρομητικό Video Club που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α.

Οι τηλεθεατές μπορούν να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν, τη στιγμή που επιθυμούν, όσες φορές θέλουν, χωρίς περιορισμούς και διακοπές για διαφημίσεις, καθώς και να κάνουν pause, rewind και fast forward.

Ο αποκωδικοποιητής με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, παρέχει επιπλέον δυνατότητες, όπως το «πάγωμα» εικόνας ζωντανού προγράμματος (Pause TV) και εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων (Personal Video Recording).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v