Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εντός του Μαΐου η πρεμιέρα της Q Telecom

Σε περίπου ένα μήνα θα λειτουργήσει η νέα τηλεπικοινωνιακή εταιρία, Q Telecom, του ομίλου Info-Quest, ενώ η ανάπτυξη του δικτύου σταθερής ασύρματης πρόσβασης LMDS τοποθετείται τον προσεχή Σεπτέμβριο. Οι υπηρεσίες κινητής για το πρώτο διάστημα θα βασιστούν στο δίκτυο της Vodafone.

Εντός του Μαΐου η πρεμιέρα της Q Telecom
Σε διάστημα περίπου ενός μήνα θα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας της νέας τηλεπικοινωνιακής εταιρίας, Q Telecom, του ομίλου Info-Quest, ενώ η ανάπτυξη του δικτύου σταθερής ασύρματης πρόσβασης LMDS τοποθετείται χρονικά τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ο γεωγραφικός αριθμός της σταθερής τηλεφωνίας είναι το 011, ο κωδικός επιλογής φορέα για σταθερή τηλεφωνία είναι το 1765, ενώ το πρόθεμα για τα κινητά τηλέφωνα είναι το 099.

Σε ό,τι αφορά στην παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας θα βασιστεί τουλάχιστον κατά το πρώτο διάστημα στο δίκτυο της Vodafone, καθώς οι δύο εταιρίες έχουν υπογράψει συμφωνία εθνικής περιαγωγής. Για το γεγονός αυτό ο κ. Φέσσας σχολίασε, ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρος κατά πόσο θα είναι κερδοφόρο, σίγουρα όμως δεν είναι ζημιογόνο.

Στόχος της εταιρίας σε ό,τι αφορά στην κινητή τηλεφωνία, είναι να αποκτήσει το 5% της συνολικής αγοράς με μέσο έσοδο ανά πελάτη λιγότερο από 30 ευρώ ανά μήνα. Η εταιρία θα εστιάσει περισσότερο στην παροχή υπηρεσιών καρτοκινητής τηλεφωνίας, την οποία θα παρέχει σύμφωνα με τον κ. Φέσσα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ερωτηθείς για τη σχέση με τον Κυπριακό Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών, ΑΤΗΚ, ο οποίος ως γνωστόν έχει λάβει έγκριση από την κυπριακή Βουλή για επένδυση 50 εκατ. ευρώ, ο κ. Φέσσας δήλωσε, ότι ”το γεγονός δεν μας αφήνει αδιάφορους ακόμα και για ενδεχόμενη μετοχική συμμετοχή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v