Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot Interactive: Συμμετείχε στην έκθεση ICEi

Η INTRALOT Interactive, η θυγατρική του ομίλου INTRALOT που εστιάζει στην αγορά των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, μαζί με τη CyberArts, μέλος του Ομίλου INTRALOT, συμμετείχαν στην Έκθεση ICEi 2010 στο Λονδίνο.

Intralot Interactive: Συμμετείχε στην έκθεση ICEi
Η INTRALOT Interactive, η θυγατρική του ομίλου Intralot που εστιάζει στην αγορά των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, μαζί με τη CyberArts, μέλος του Ομίλου Intralot, συμμετείχαν στην Έκθεση ICEi 2010 στο Λονδίνο.

Η Έκθεση ICEi, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μεγαλύτερης εκδήλωσης διαδικτυακών παιχνιδιών παγκοσμίως, της Έκθεσης IGE 2010, έλαβε χώρα φέτος στο Εκθεσιακό Κέντρο “London’s Earls Court”, από τις 26 μέχρι τις 28 Ιανουαρίου.

Η INTRALOT Interactive παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης τις λύσεις της για τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια. Η σουίτα παιχνιδιών της περιλαμβάνει προϊόντα για πόκερ, μπίνγκο, ασιατικά παιχνίδια, και παιχνίδια τύπου καζίνο, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν στο διαδίκτυο και σε μηχανήματα Βιντεολόττο.

Στην Έκθεση ICEi η INTRALOT Interactive και η CyberArts έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, μετά την εξαγορά ποσοστού 35% της τελευταίας από την INTRALOT το Δεκέμβριο του 2009.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στην Έκθεση ICEi Exhibition, καθώς μας έδωσε την ευκαιρία να υποδεχτούμε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι γνώρισαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η Έκθεση ICEi μας έφερε σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου από όλον τον κόσμο και αποτέλεσε μία θαυμάσια ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί τους την τεχνογνωσία, την παγκόσμια εμπειρία και το όραμά μας για το μέλλον του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Ζενζεφίλης, Γενικός Διευθυντής της INTRALOT Interactive.

Παράλληλα, η INTRALOT Interactive και η CyberArts ήταν χορηγοί της εκδήλωσης του κλάδου των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, “Fire & Ice”, η οποία έλαβε χώρα στις 27 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της Έκθεσης, προσελκύοντας στελέχη του κλάδου, διαχειριστές λοταριών, ΜΜΕ και προμηθευτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v