Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Συμφωνία συγχώνευσης Σίγμα - Δεβλέτογλου

Υπογράφηκε σήμερα συμφωνία μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς, μετόχου της ”Σίγμα” ΑΧΕΠΕΥ και των μετόχων της ”Ν. Δ. Δεβλέτογλου” ΑΧΕΠΕΥ, για τη συγχώνευση των δύο χρηματιστηριακών εταιριών.

Πειραιώς: Συμφωνία συγχώνευσης Σίγμα - Δεβλέτογλου
Υπογράφηκε σήμερα συμφωνία μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς, μετόχου της ”Σίγμα” ΑΧΕΠΕΥ και των μετόχων της ”Ν. Δ. Δεβλέτογλου” ΑΧΕΠΕΥ, για τη συγχώνευση των δύο χρηματιστηριακών εταιριών. Η διαδικασία συγχώνευσης προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2004, μετά τη λήψη των αναγκαίων εγκρίσεων από τις αρμόδιες Αρχές.

Η ”Σίγμα”, με βάση τα στοιχεία για το 2003, καλύπτει από πλευράς μεριδίου αγοράς το 6,8% και η ”Ν. Δ. Δεβλέτογλου” το 2,3%. Με την συγχώνευση των δύο εταιριών σε μία ενιαία χρηματιστηριακή εταιρία, υπό τον τίτλο ”Σίγμα -Δεβλέτογλου” ΑΧΕΠΕΥ, επιτυγχάνεται η διεύρυνση της πελατειακής βάσης, η αύξηση του μεριδίου αγοράς και η εκμετάλλευση οικονομιών κλίμακος.

Διευθύνων Σύμβουλος της νέας εταιρείας θα αναλάβει ο κ. Αλέξανδρος Δεβλέτογλου και Πρόεδρος του Δ.Σ. η κα Βασιλική Κάμπελλ (ως μη εκτελεστικό μέλος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v