Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ικτίνος: Ενημέρωση επενδυτών σε Δράμα-Καβάλα

Ενημέρωση του επενδυτικού κοινού σχετικά με την πορεία των εργασιών της εταιρίας, καθώς και για τις προοπτικές και τους στόχους της, θα πραγματοποιήσει η Ικτίνος Ελλάς στις 23 και 24 Ιουνίου στους νομούς Δράμας και Καβάλας.

Ικτίνος: Ενημέρωση επενδυτών σε Δράμα-Καβάλα
Επενδυτικές ημερίδες στις πόλεις της Δράμας και της Καβάλας, θα πραγματοποιηθούν από την εταιρία Ικτίνος, στο πλαίσιο του προγράμματος των εταιρικών παρουσιάσεων της εταιρίας για την χρήση 2004 και σύμφωνα με τα ποιοτικά κριτήρια προβολής, που επιδιώκουν την άμεση και πρωτογενή ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες, την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2004 στο ”Ξενοδοχείο Ξενία”, του νομού Δράμας, και την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2004 στο Ξενοδοχείο Εγνατία του νομού Καβάλας.

Σκοπός της παρουσίασης αυτής, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, είναι η λεπτομερής ενημέρωση του επενδυτικού κοινού σχετικά με την πορεία των εργασιών της Ικτίνος Ελλάς, καθώς και για τις προοπτικές και τους στόχους αυτής για την χρήση 2004.

Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του επενδυτικού σχεδίου της θυγατρικής Ικτίνος Τεχνική & Τουριστική Α.Ε. που δραστηριοποιείται στον κλάδο του real estate.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v