Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Κοινή επιτροπή με το υπουργείο Εργασίας

Διατεθειμένος να αποδώσει στο ΙΚΑ ό,τι ορίζει ο νόμος εμφανίστηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εργασίας κ. Ανδρέα Λοβέρδο.

  • της Μάρως Τσαντήλα
ΟΤΕ: Κοινή επιτροπή με το υπουργείο Εργασίας
Διατεθειμένος να αποδώσει στο ΙΚΑ ό,τι ορίζει ο νόμος εμφανίστηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμης μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εργασίας κ. Ανδρέα Λοβέρδο, προκειμένου να συζητήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει ο υπουργός για λογαριασμό του ΙΚΑ.

Οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν στη σύσταση κοινής Επιτροπής Υπηρεσιακών Παραγόντων, η οποία θα συνεδριάσει το αργότερο έως τη Δευτέρα, προκειμένου να συζητηθούν οι αξιώσεις των δύο μερών.

Στο σημείο αυτό, πάντως, θα πρέπει να αναφέρουμε πως από την πλευρά του ΟΤΕ έχει επισημανθεί πολλές φορές ότι ο Οργανισμός έχει καλύψει τις υποχρεώσεις του έναντι του ασφαλιστικού ταμείου.

Αντίθετα, ο υπουργός Εργασίας εγείρει αξιώσεις εκατομμυρίων ευρώ, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καλυφθεί το κόστος που προκάλεσε στο ταμείο η αποχώρηση προσωπικού ούτε και η ενσωμάτωση του ΤΑΠ-ΟΤΕ στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v