Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γ. Κωστόπουλος: Δεν πωλείται η Ιονική Ξενοδοχειακή

”Δεν τίθεται θέμα πώλησης της Ιονικής Ξενοδοχειακής”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Alpha Bank, κ. Γ. Κωστόπουλος, παρουσιάζοντας το ανακαινισμένο Athens Hilton, ενώ χαρακτήρισε το ξενοδοχείο ”μεγάλη και διαχρονική αξία”.

Γ. Κωστόπουλος: Δεν πωλείται η Ιονική Ξενοδοχειακή
Μπορεί οι επενδύσεις στον Ξενοδοχειακό τομέα με αφορμή τους Ολυμπιακούς να ήταν ιδιαίτερα μεγάλες, δυστυχώς όμως δεν συνοδεύτηκαν από αντίστοιχη αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Τη διαπίστωση αυτή έκανε ο Πρόεδρος του ομίλου Alpha Bank, Γ. Κωστόπουλος, παρουσιάζοντας το ξενοδοχείο Hilton Athens που ανήκει στην εταιρία Ιονική Ξενοδοχειακή, θυγατρική της Alpha.

Ο Κ. Κωστόπουλος, αφού παραδέχτηκε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για ξενοδόχους, χαρακτήρισε το Ξενοδοχείο ”μεγάλη και διαχρονική αξία” και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης της Ιονικής Ξενοδοχειακής.

”Για την Alpha Bank δεν υπάρχει αγοραστής που θα πληρώσει την πραγματική αξία του ξενοδοχείου, το οποίο διαχρονικά αποτελεί για την Alpha Bank μια μεγάλη αξία, που θα συνεχίσει να την έχει”, είπε χαρακτηριστικά.

Με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του Hilton, η οποία κόστισε 108 εκατ. ευρώ, ο συνολικός αριθμός των δωματίων έφτασε τα 528 και σε αυτά θα φιλοξενηθεί η έδρα της ΔΟΕ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v