Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Λοβέρδου - Βουρλούμη

Χωρίς δηλώσεις, εκατέρωθεν, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του υπουργού Εργασίας κ. Λοβέρδου με τον πρόεδρο του ΟΤΕ κ. Παναγή Βουρλούμη.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Σε καλό κλίμα η συνάντηση Λοβέρδου - Βουρλούμη
Χωρίς δηλώσεις, εκατέρωθεν, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του υπουργού Εργασίας κ. Λοβέρδου με τον πρόεδρο του ΟΤΕ κ. Παναγή Βουρλούμη με κυρίως αντικείμενο την οικονομική ενίσχυση του ΙΚΑ από τον Οργανισμό προκειμένου να καλυφθεί μέρους του κόστους που έχουν προκαλέσει στο ταμείο οι εθελούσιες έξοδοι του ΟΤΕ αλλά ενσωμάτωση του ΤΑΠ-ΟΤΕ στο ΙΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και όπως ανέφεραν κύκλοι των δύο πλευρών την διευθέτηση του ζητήματος θα αναλάβουν υπηρεσιακοί παράγοντες.

Περαιτέρω εξηγήσεις αναφορικά με τις λεπτομέρειες της διευθέτησης αναμένεται να δοθούν στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Εργασίας που ξεκινά σε λίγη ώρα.

---Η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

"Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέας Λοβέρδος μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η συνέχειά της θα γίνει σε υπηρεσιακό επίπεδο, όπου και θα διευθετηθούν όλες οι σχετικές λεπτομέρειες». "

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v