Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία Neurosoft με Ethnodata

Η Neurosoft ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Ethnodata, μέλος του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, για την εφαρμογή του συστήματος της Factoring, Proxima+, στις θυγατρικές της τράπεζας σε Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Συμφωνία Neurosoft με Ethnodata
Η Neurosoft, η ελληνική εταιρία πληροφορικής που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο ΑΙΜ του Μιλάνου, ανακοίνωσε χθες τη συμφωνία της με την Ethnodata, μέλος του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, για την εφαρμογή του συστήματός της Factoring, Proxima+, στις θυγατρικές της τράπεζας στις χώρες Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έπειτα από σχετικό διαγωνισμό για προηγμένες λύσεις στον τομέα του factoring για τις θυγατρικές της Εθνικής Τράπεζας, η Neurosoft επιλέχτηκε μέσα από μία λίστα διεθνώς ανταγωνιστικών προμηθευτών να παράσχει την τεχνολογικά προηγμένη εφαρμογή της στον τομέα του factoring, το Proxima+.

Σημειώνεται ότι σε μια περίοδο όπου η οικονομική ρευστότητα εχει αναβαθμιστεί σε σπάνιο αγαθό οι υπηρεσίες factoring θα μπορούσαν κάλλιστα να συμπληρώσουν τις αδυναμίες της ικανοποίησης της ζήτησης, αφου το factoring προσφέρει βιώσιμη εναλλακτική λύση προμηθεύοντας με ρευστότητα τους συναλλασσομένους. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο οι υπηρεσίες factoring παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη.

Όπως επισημαίνεται, το Proxima+ αποτελεί μια δυναμική και ευέλικτη κεντρική λύση για εταιρίες factoring, οι οποίες μέσω του συστήματος μπορούν να αντεπεξέλθουν στους επιχειρησιακούς τους στόχους άμεσα και αποτελεσματικά. Το Proxima+ συνδυάζει πολλά χρόνια πείρας στον χώρο του factoring μαζί με τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής, προκειμένου να προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού factoring που να υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις πολύπλοκες και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Επιπρόσθετα, λόγω της πλήρως διαδικτυακής αρχιτεκτονικής του, το Proxima+ επιτρέπει αφενός στη φυσική βάση δεδομένων να είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τους τελικούς χρήστες και αφετέρου από μία εγκατάσταση να εξυπηρετούνται πολλές χώρες (όπως συμβαίνει με τον όμιλο της Εθνικής).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v